SADA JE POKAZAO PRAVO LICE! Jutjuber koji se ŠALIO sa Đokovićem MAHAO dvoglavim orlom ispred Edija Rame!

Autor:

Sport

20.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao da se dodvori premijeru Albanije.

SADA JE POKAZAO PRAVO LICE! Jutjuber koji se ŠALIO sa Đokovićem MAHAO dvoglavim orlom ispred Edija Rame!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati jutjuber pod nadimkom "I Show Speed" izazvao je pažnju javnosti nakon što je proveo čak tri sata čekajući na susret sa Kristijanom Ronaldom u garaži stadiona, posle meča Češke i Portugala u prvom kolu Evropskog prvenstva u fudbalu.

Sa svojih 25 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, on je stekao veliku popularnost zbog svojih neobičnih avantura.

Nedavno, "I Show Speed" je izazvao iznenađenje posetivši premijera Albanije, Edija Ramu, iako nije bilo poznato da ima neke veze sa ovom zemljom. Snimak na njegovom Jutjub nalogu prikazuje kako ulazi u kancelariju premijera noseći dres Albanije, izazivajući simpatije Edija Rame.

 

 

Nakon toga, njih dvojica imala su dugačak i prijateljski razgovor posle kojeg je Jutjuber "I Show Speed" izjavio.

- Ja sam Albanac, brate. Ti si najbolji premijer kojeg sam ikada upoznao - rekao je "I Show Speed" tom prilikom.

Ovaj jutjuber je poznat po svojim neobičnim susretima i "šalama" sa poznatim ličnostima. Nedavno se "šalio" sa Novakom Đokovićem, uspevši da ubedi najboljeg tenisera u istoriji da je fudbaler Milana, što je izazvalo smeh i zabavu kod publike.

Njegova najnovija avantura, poseta premijeru Albanije, izazvala je mnogo pažnje i postala tema brojnih diskusija na društvenim mrežama. Pogledajte snimke i fotografije kako su izgledali detalji ove neobične "posete".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading