KAKAV "ZICER" ZA ŽOCA! Igrač kojeg Partizan odavno ŽELI je konačno SLOBODAN!

Autor:

Sport

20.06.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na pragu novog pojačanja.

KAKAV "ZICER" ZA ŽOCA! Igrač kojeg Partizan odavno ŽELI je konačno SLOBODAN!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je danas promovisao dva pojačanja, pošto je posle Ifea Lundberga iz Virtusa (Bolonja), novi član crno-belih postao i francuski plej Frank Ntilikina.

Momak ruandskih korena proveo je naredne dve sezone u Dalas Maveriksima, a proteklu u Šarlot Hornetsima. Nije se 25-godišnjak naigrao za "stršljene", te je za pet utakmica u igri bio 8,6 minuta, uz tek poen po meču i 1,2 skoka.

Što se evropskog iskustva tiče nastupao je za Strazbur, odakle se 2017. godine preko drafta otisnuo "preko bare". Takođe je vicešampion Olimpijskih igara sa Francuskom u Tokiju 2021. godine.

 

 

S druge strane, Partizan se na tome neće zaustaviti, jer je u međuvremenu iskusni Nikolo Meli završio misiju u Olimpiji iz Milana i slobodan je igrač. Italijanski reprezentativac je davna želja crno-belih i Željka Obradovića, pa su sve veće glasine da bi on mogao da bude naredno pojačanje kluba iz Humske.

Meli (33) je bio član Olimpije od 2021. godine. On je već igrao za klub iz Milana od 2010. do 2015. godine. Posle toga sve do 2021. nastupao je za Brose Bamberg, Fenerbahče iz Istanbula, kao i NBA timova - Dalas i Nju Orleans.

 

 

Olimpija je na društvenim mrežama zahvalila Meliju na dosadašnjoj saradnji i poželela mu je sreću u nastavku igračke karijere. On je prošle sezone prosečno postizao 7,3 poena i imao je četiri skoka i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading