STIŽU MU PRETNJE SMRĆU! LOVAC NA PACOVE KOJI JE UBIO 50.000 GLODARA ZA 3 GODINE TVDI: Postaju sve veći i smeliji

Autor:

Razonoda

11.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život posvećen hvatanju pacova

STIŽU MU PRETNJE SMRĆU! LOVAC NA PACOVE KOJI JE UBIO 50.000 GLODARA ZA 3 GODINE TVDI:  Postaju sve veći i smeliji

Foto: youtube.com/cbsnews


Kieran Sampler iz Lidsa je lovac na pacove koji je od 2018. godine uspeo da ubije oko 50.000 glodara. Ovaj posao ga je doveo u situaciju da bude na meti aktivista za prava životinja, koji su mu čak pretili smrću i slali uvredljive poruke. Situacija je postala još ozbiljnija kada su pretnje počele da stižu ne samo njemu, već i njegovoj četvorogodišnjoj ćerki.

Republika

Foto: Facebook/Yorkshire Rat Pack

 

 


Upozorenje zbog rastuće opasnosti

Sampler ističe da pacovi postaju sve veći, smeliji i drskiji, te da manje reaguju na prisustvo ljudi, mačaka ili drugih prepreka. Ovo upozorenje dolazi nakon što je lovca na pacove nedavno suočio sa jednim od najvećih pacova koje je ikada uhvatio, čije je dimenzije uporedio sa malim psom, poput čivave.

Foto: Facebook/Yorkshire Rat Pack

 

 

Bratstvo hvatača pacova


Osim Kierana, još petorica hvatača pacova su osnovali svojevrsno bratstvo tokom godina, zbog bliskosti koju su razvili kroz zajednički posao. Sampler je podelio nekoliko svojih iskustava, uključujući situaciju kada je uhvatio čak 22 pacova u jednoj kući, kao i kada se suočio sa stotinama glodara koji su se kretali kroz kanalizaciju i kuću.

Etika i poštovanje životinja
Republika

Foto: Facebook/Yorkshire Rat Pack

 

 


Kieran naglašava da je posao hvatanja pacova i kontrola štetočina potpuno drugačiji od lova, te da zahteva posebno poštovanje prema životinjama. Ističe da su pacovi veoma inteligentne životinje, te da je neophodno pristupiti njihovom uklanjanju sa odgovornošću i pažnjom.

Kroz svoje iskustvo, Sampler je postao svestan rastuće opasnosti koju predstavljaju pacovi i ističe potrebu za efikasnom kontrolom njihove populacije kako bi se očuvala higijena i zdravlje ljudi i životinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading