CRNA MASA KOJA GMIŽE SLEDILA IH JE U MESTU: Nisu znali šta je, ali kad su čuli, POBEGLI su glavom bez obzira

Autor:

Razonoda

27.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otrovni crv Lineus longissimus - neverovatna životinja od sluzi

CRNA MASA KOJA GMIŽE SLEDILA IH JE U MESTU: Nisu znali šta je, ali kad su čuli, POBEGLI su glavom bez obzira

Foto: printskrin


Video koji je korisnik Tvitera podelio postao je pravi hit na internetu, prouzrokujući lavinu reakcija među korisnicima društvenih mreža. Ubrzo nakon objave, video je postao viralan, privukavši pažnju više od 19,3 miliona ljudi širom sveta. Mnoge je snimak zapanjio, ali i izazvao strahopoštovanje zbog neobičnog izgleda životinje koja se na njemu nalazi.

Najduža životinja na zemlji - Lineus longissimus

O čemu je tačno reč? Reč je o otrovnom crvu, poznatom pod latinskim nazivom Lineus longissimus. Ono što ovu životinju čini posebnom jeste činjenica da se sastoji od sluzi i može da naraste čak do neverovatnih 55 metara. To ga čini jednom od najdužih životinja na našoj planeti, a samim tim i izaziva veliku pažnju javnosti i naučnika.



Reakcije javnosti na video snimak

Video snimak je izazvao različite reakcije među ljudima. Dok se većina korisnika društvenih mreža šalila i delila memove inspirisane ovom neobičnom životinjom, bilo je i onih koji su bili zaista prestravljeni njenim izgledom i osobinama. Ipak, uprkos tome, nekoliko hrabrih pojedinaca javilo se sa odgovorima na pitanje o kojoj životinji je reč, pružajući korisne informacije o ovom fascinantnom stvorenju.

Ovaj slučaj još jednom potvrđuje koliko je priroda puna iznenađenja i neobičnih stvorenja koja nas mogu zapanjiti svojim neverovatnim karakteristikama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading