PALA DRUŠTVENA MREŽA X: Korisnici širom sveta prijavljuju problem

Autor:

Razonoda

23.04.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična reakcija Iksa na ove probleme još uvek nije objavljena.

PALA DRUŠTVENA MREŽA X: Korisnici širom sveta prijavljuju problem

Foto: shutterstock

Korisnici širom sveta su se suočili sa ozbiljnim problemima prilikom korišćenja popularne društvene mreže Iks (bivši Tviter), prijavljujući dugotrajne poteškoće u učitavanju fida i pojavljivanju praznih stranica. Ova situacija je zabeležena na globalnom nivou, obuhvatajući teritorije Amerike, Velike Britanije, Evrope, Azije, a čak su i korisnici iz Srbije prijavili slične probleme.

Korisnici su aktivno izražavali svoje frustracije na društvenim mrežama, a problem je takođe evidentiran na sajtu za prijavu problema, gde se jasno može uočiti značajan porast žalbi na vremenskoj skali koja beleži probleme u radu. Ova situacija je nedvosmisleno potvrdila da je Tviter zaista suočen sa ozbiljnim problemima u funkcionisanju.

Zvanična reakcija Tvitera na ove probleme još uvek nije objavljena. Korisnici širom sveta sa nestrpljenjem očekuju dalje informacije i rešenje ovog problema kako bi se normalno nastavila njihova interakcija na ovoj platformi.

Da podsetimo, pad društvenih mreža nije retka pojava, pre nekog vremena su pali Instagram i Vocap. 

Desilo se u skorije vreme više puta. Za sad se Meta nije oglasila o mogućem problemu.

Ovo nije samo lokalni problem, već je vidljivo da korisnici širom sveta takođe imaju slična iskustva. Činjenica da se problem sa pristupom Instagramu javlja na globalnom nivou dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Kompanija Instagram nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa problemima sa pristupom. Korisnici su ostali u neizvesnosti, te se očekuje da će kompanija uskoro reagovati i pružiti informacije o uzrocima i rešenju ovih problema.


U zaključku, ovi problemi sa pristupom Instagramu su izazvali frustracije među korisnicima kako u Srbiji, tako i širom sveta. Dok se čeka reakcija kompanije Instagram, korisnici ostaju u neizvesnosti i nadaju se brzom rešenju ovih teškoća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading