Mlada očajna zbog POSTUPKA porodice pred njenu svadbu! Kad je slučajno čula šta su uradili, planira da otkaže VENČANJE!

Autor:

Razonoda

27.08.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna mlada morala je da podeli sa svima šok koji je doživela uoči sopstvene svadbe.

Mlada očajna zbog POSTUPKA porodice pred njenu svadbu! Kad je slučajno čula šta su uradili, planira da otkaže VENČANJE!

Foto: Instagram.com/Marko Grujic

Saznanje da se njena porodica kladila posle koliko vremena će njen verenik “zažaliti što ju je oženio” duboko ju je povredila, pa sada zbog toga planira da otkaže svadbu koja je zakazana za kraj avgusta.

Za opkladu je, piše, saznala od rođaka sa kojim je bliska, a kada je svoju familiju suočila sa saznanjem, oni su tvrdili da je to samo “naivna šala”.

Ipak, iza njenih leđa su, tvrdi, govorili i da od verenika krije svoj pravi karakter, kako ne bi saznao pre svadbe kakva je ona zapravo osoba.

- Venčanje treba da bude krajem ovog meseca, ali planiram sve da otkažem i idem na sud. Rekli su mi da je njihova opklada bila šala, ali i da ja nisam poslušna domaćica, odnosno tip žene kakvu želi moj verenik. Moja zaova se čak našalila kako treba da pazim da moj verenik ne shvati ko sam do venčanja. Već sam bila uznemirena, ali je ona pogoršala stvari, pa sam svima rekla da ću otkazati venčanje - piše očajna buduća mlada.

Republika

Foto: printscreen

Venčanica, Ilustracija

 

Porodica joj je savetovala da to ne čini, kao i da je nezgodno manje od mesec dana pre svadbe svima saopštiti da je neće ni biti, ali mlada je ostala pri svom stavu.

Korisnici Redita su je odmah podržali, a mnogi su joj predložili da ipak održi venčanje, ali bez prisustva porodice, prenosi Srbija Danas.

- Umesto da otkažete venčanje, zabranite članovima svoje porodice da dođu”, “U ovom slučaju najbolja osveta je dobro proživljen život. Isto to se i meni dogodilo, a evo, suprug i ja smo preživeli sve opklade i već smo 20 godina srećni zajedno - pisali su ljudi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading