ZVEZDA SE OZBILJNO SPREMA ZA NAREDNU SEZONU: Crveno-beli nude ogroman novac za igrača iz Superlige!

Autor:

Sport

28.05.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Brđana blizu Marakane.

ZVEZDA SE OZBILJNO SPREMA ZA NAREDNU SEZONU: Crveno-beli nude ogroman novac za igrača iz Superlige!

Foto: Starsport

Crvena zvezda intenzivno radi na kompletiranju tima za narednu sezonu, a jedan od glavnih igrača koji je na njihovom radaru je mladi talentovani fudbaler Igor Miladinović. Prema informacijama koje je Kurir dobio, Uprava crveno-belih je već stupila u kontakt sa upravom Čukaričkog i iznela ponudu vrednu 2.000.000 evra za transfer ovog perspektivnog ofanzivnog veznog igrača.

Igor Miladinović, koji ima samo 20 godina, već je stekao značajno iskustvo igrajući za Čukarički. Prošle sezone je odigrao impresivnih 42 utakmice, postigao 12 golova i zabeležio četiri asistencije. Na terenu je proveo ukupno 3.051 minut, što jasno govori o njegovom značaju i učinku u timu sa Banovog brda.

Foto: Starsport

Miladinović i Ovusu

Miladinović je prošao kroz celokupnu omladinsku školu Čukaričkog, a sada je pred vrlo značajnom odlukom u karijeri. Sa istekom ugovora za šest meseci, mladi fudbaler privlači pažnju brojnih klubova, ali je Crvena zvezda pokazala najveći interes za njegove usluge. Igor je ove sezone za Brđane postigao devet golova na 31 nastupu.

Sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, najavio je da će klub nastaviti sa aktivnostima u prelaznom roku, a dolazak Igora Miladinovića bi svakako bio jedan od najznačajnijih poteza Crvene zvezde u ovom periodu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ove transfer sage, dok se ostali klubovi spremaju da eventualno konkuriraju za ovog mladog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading