MARIJA ŠERIFOVIĆ LIJE SUZE ZBOG SINA: Pevačica doživela emotivni SLOM, sve je stiglo zbog ODLUKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je odvela sina u rodni grad, pevačica se rasplakala!

MARIJA ŠERIFOVIĆ LIJE SUZE ZBOG SINA: Pevačica doživela emotivni SLOM, sve je stiglo zbog ODLUKE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Popularna pevačica i jedina srpska pobednica na "Pesmi Evrovizije", Marija Šerifović, nedavno je posetila svoj rodni grad Kragujevac sa svojim naslednikom Marijom. Emocije su preplavile Šerifovićevu tokom posete, te je čak zaplakala dok se obraćala svom sinu.

Evo me u Kragujevcu kod kuće sa Marijom, imali smo sada neki ručak, razume se neko pečenje. Sada je nekih sedam sati, idem laganica da se malo odmorim. Pozdrav iz Kragujevca - rekla je Šerifovićeva u svom vlogu na socijalnoj platformi Jutjub, koja je zatim održala spektakularan koncert, koji ju je bacio u suze:

- Rasplakali ste me, hvala vam.

Republika

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović se rasplakala

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Marija Šerifović nedavno je krstila sina Marija u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan svoje slave Sveti Vasilije Ostroški. Krštenje je obavljeno u krugu najbližih, a nakon ceremonije organizovan je ručak za porodicu. 

Marija je nedavno izjavila da ima nameru da što pre krsti svog naslednika, ali da je za to čekala pravi trenutak.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović sa sinom

- Hoću da ga krstim uskoro, vrlo brzo, nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi nađemo pravo vreme kada smo svi tu i kada je sve kako treba. Ja sam krštena, imala sam tačno 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu, onako odgajana sam u duhu pravoslavlja, pa sad što reče moja majka u jednom instagram storiju: "Ti njega krsti, a posle nek on vidi šta će, šta se on pita" - istakla je pevačica nedavno, te dodala:

- Šalu na stranu, ali se slažem i ne samo za tu temu, nego za razne neke stvari koje verujem da oni, bez obzira što nam to svet diriguje, ne treba da imaju ni pravo glasa, ni da odlučuju o stvarima, a još ne znaju ni du**e da obrišu, ali dobro, o tom potom. Tako da, da, krstićemo Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Sasa

27.05.2024 19:49

I jabih plakao, samo da me ne zaborave i budem u medijima.

Odgovori 19 21
Neki

29.05.2024 19:02

Šerifovići su muslimanske veroispovesti. Interesantno je da je krštena u pravoslavnim hramu...

Odgovori 7 17
Svasta

31.05.2024 10:47

Vrati dete pravoj majki

Llll

04.06.2024 10:51

Pa da iskoristi dok je jos tako mali i nista ne zna da mu ona iskontrolise i odluci umesto njega kojoj ce grupaciji pripadati i koje ce veroispovesti biti, a samim tim i filozifsko-religiozne stavove. I sve to dok"jos ne zna ni d... da obrise". Kakav svet...