INSTAGRAM UVODI NOVU FUNKCIJU! Uskoro stižu skrivene priče, a da bi ih videli moraćete da uradite OVO!

Autor:

Razonoda

07.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove funkcije koje Instagram uvodi za "priče" donose značajne promene u načinu na koji korisnici mogu da kreiraju i dele sadržaj na ovoj platformi.

INSTAGRAM UVODI NOVU FUNKCIJU! Uskoro stižu skrivene priče, a da bi ih videli moraćete da uradite OVO!

Foto: Shutterstock

Platforma Instagram uvodi pregršt novih funkcija za svoje popularne "priče" (Stories). Najvažnija među njima je funkcija "Otkrij" (Reveal) koja omogućava korisnicima da kreiraju skrivene "priče" koje će njihovi pratioci moći da otkriju samo ako zatraže dozvolu od autora putem privatne poruke.

Da biste kreirali tajne priče, potrebno je da kliknete na ikonu nalepnica na vrhu aplikacije, izaberete funkciju "Otkrij" i napravite Instagram "stori" koji će biti zamagljen za sve korisnike.


Kompanija veruje da će nova funkcija poslužiti kao povod za početak razgovora sa prijateljima na Instagramu. Ovo predstavlja zanimljivu promenu u načinu na koji korisnici mogu da komuniciraju putem Instagram "priča", otvarajući prostor za dodatnu interakciju i kreativnost.

Funkcija "Dodajte sopstvenu muziku za priče" takođe je integrisana u aplikaciju, omogućavajući korisnicima da podele svoje omiljene pesme. Pored toga, korisnici će moći da dodaju okvire, što će fotografije u "pričama" učiniti sličnim polaroid snimcima. Ove nove mogućnosti dodavanja muzike i okvira dodatno će obogatiti iskustvo korišćenja Instagram "priča".

Nove funkcije koje Instagram uvodi za "priče" donose značajne promene u načinu na koji korisnici mogu da kreiraju i dele sadržaj na ovoj platformi. Osim što omogućavaju kreiranje skrivenih "priča" i dodavanje muzike i okvira, ove novitete prati i očekivanje da će podstaći veću interakciju među korisnicima. Sve ove promene čine Instagram još privlačnijim mestom za deljenje trenutaka i komunikaciju sa prijateljima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading