VOCAP PONOVO DOBIJA NOVI IZGLED: Pogledajte šta je Meta sada spemila za svoje korisnike!

Autor:

Razonoda

14.05.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija se trudi da kontinuirano unapređuje svoju aplikaciju kako bi korisnicima pružila što bolje iskustvo korišćenja.

VOCAP PONOVO DOBIJA NOVI IZGLED: Pogledajte šta je Meta sada spemila za svoje korisnike!

Foto: pixabay.com

Popularna aplikacija WhatsApp nedavno je ažurirana novim dizajnom koji je postepeno dostupan svim korisnicima širom sveta. Ovaj redizajn donosi nekoliko značajnih promena koje će unaprediti korisničko iskustvo.

Novi izgled za Android korisnike

Korisnici Android platforme sada mogu primetiti donju navigacijsku traku koja je postala deo WhatsApp interfejsa. Pored toga, primetna je i promena u paleti boja aplikacije. Zanimljivo je da je odabrana nova paleta boja nakon razmatranja čak 35 različitih opcija. Ova odluka je doneta s ciljem da se korisnicima pruži ugodnije iskustvo korišćenja aplikacije, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Takođe, tamni mod je dobio neznatno tamniju nijansu kako bi olakšao čitanje poruka.

Novine za iOS korisnike

Korisnici iOS platforme primetiće olakšanu proceduru slanja fotografija i video sadržaja zahvaljujući novom attachment layoutu. Umesto korišćenja menija na celom ekranu, korisnici sada imaju proširivu traku koja omogućava lakšu navigaciju prilikom slanja medija i dokumenata.

Promene u ikonicama i pozadini chatova

Pored toga, ikonice unutar aplikacije su redizajnirane i sada imaju zaobljeniji i ocrtaniji stil. Takođe, zadana pozadina chatova je promenjena, doprinoseći svežijem izgledu aplikacije.

Ove promene su dočekane sa pozitivnim reakcijama korisnika, a kompanija se trudi da kontinuirano unapređuje svoju aplikaciju kako bi korisnicima pružila što bolje iskustvo korišćenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading