KRAJ ZA MEĐEDOVIĆA NA ROLAN GAROSU: Italijan zaustavio Hamada u prvom kolu!

Autor:

Sport

28.05.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međedović završio svoje učešće.

KRAJ ZA MEĐEDOVIĆA NA ROLAN GAROSU: Italijan zaustavio Hamada u prvom kolu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, nakon što ga je na startu turnira zaustavio Italijan Flavio Koboli rezultatom 3:1. Međedović je pružio otpor u trećem setu, ali je Koboli ipak uspeo da se plasira u drugo kolo, pokazujući više u preostala tri seta.

Koboli je dominirao u prvom setu, rano stekavši prednost od dva brejka. Međedović je imao dosta neiznuđenih grešaka, a Koboli je uspešno iskoristio priliku i poveo 1:0 u setovima. Slična situacija se ponovila i u drugom setu, gde je Koboli ponovo došao do dvostrukog brejka i prednosti od 4:1. Iako je Međedović uspeo da vrati jedan brejk, Koboli je uspeo da osvoji set i dođe na korak do drugog kola.

Treći set je doneo najveću borbu, gde ni Koboli ni Međedović nisu uspeli da iskoriste prilike za brejk. Međedović je uspeo da slomi otpor rivala, povede 5:4 i servira za set, ali je Italijan uzvratio istom merom. Treći set je otišao u tajbrejk koji je dominantno osvojio Međedović.

U četvrtom setu, Koboli je ponovo poveo 4:1 uz dva brejka prednosti. Međedović je uspeo da vrati jedan brejk, ali nije uspeo da se potpuno vrati u set, pa je Koboli na kraju slavio posle tačno tri sata igre.

Međedović je pokazao izuzetnu borbenost, posebno u trećem setu, ali je na kraju ipak Koboli bio taj koji se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading