META UVODI JOŠ JEDNU NOVINU: Evo šta će sada moći korisnici ove platforme!

Autor:

Razonoda

13.04.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo unapređenje omogućava lakše deljenje i organizaciju sadržaja među korisnicima Fejsbuk mesindžera.

META UVODI JOŠ JEDNU NOVINU: Evo šta će sada moći korisnici ove platforme!

Foto: Shutterstock

Meta Platforms je nedavno najavila niz novih funkcija za Fejsbuk mesindžer, čime se nastavlja unapređenje korisničkog iskustva. Ove novine uključuju mogućnost slanja fotografija u visokoj definiciji (HD), kreiranje zajedničkih albuma, kao i podršku za slanje većih fajlova. Fotografije u HD formatu će biti označene oznakom "HD" u gornjem desnom uglu, čime će korisnici lakše prepoznavati kvalitetniji sadržaj.

Korisnici Mesindžera sada mogu da šalju fotografije u HD kvalitetu jednostavnim odabirom slike i uključivanjem HD prekidača pre slanja. Ova funkcija donosi poboljšano iskustvo u deljenju fotografija i omogućava korisnicima da uživaju u visokokvalitetnom sadržaju. Takođe, podrška za slanje većih fajlova do 100MB značajno proširuje mogućnosti komunikacije među korisnicima.

Značajna novost su i zajednički albumi, koji omogućavaju korisnicima da sa prijateljima i porodicom dele fotografije i video zapise. Kreiranje zajedničkog albuma moguće je u grupnim četovima, gde korisnici mogu dodati više fotografija odjednom ili pritisnuti duže na pojedinačnu sliku kako bi kreirali album. Ovo unapređenje omogućava lakše deljenje i organizaciju sadržaja među korisnicima Fejsbuk mesindžera.

Još jedna novina je mogućnost dodavanja ljudi na Mesindžer pomoću QR koda, čime je olakšano povezivanje sa novim kontaktima. Ovo unapređenje donosi praktičan način za proširenje korisničke mreže i uspostavljanje novih veza putem Fejsbuk mesindžera.

Ovo proširenje funkcionalnosti Fejsbuk mesindžera predstavlja korak ka unapređenju komunikacije među korisnicima. Sa podrškom za slanje većih fajlova i kreiranjem zajedničkih albuma, korisnicima je omogućeno da još jednostavnije dele i razmenjuju sadržaj sa svojim kontaktima. Ove nove funkcije dodatno unapređuju iskustvo korišćenja Fejsbuk mesindžera i omogućavaju korisnicima da efikasnije komuniciraju i dele sadržaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading