HOROSKOP ZA ČETVRTAK 30. MAJ! Rakovi - priliv novca, Vodolije - sastanak i novi početak!

Autor:

Lifestyle

30.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 30. MAJ! Rakovi - priliv novca, Vodolije  - sastanak i novi početak!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, povoljan položaj planeta na ovom polju doneće vam važan sastanak i poslovno putovanje. Finansijski dobitak. Bikovi, u ovom periodu akcenat će vam biti na finansijama. Ubrzava se ritam poslovanja i intenzivira priliv novca. Blizanci, danas ste puni elana i lako završavate sve obaveze. Nadređenima izlažete plan koji će vam doneti napredak. Rakovi, položaj planeta u vašem polju prometa ukazuje na povećan obim posla i intenziviranje priliva novca. Lavovi, ovaj period može obeležiti početak nove saradnje i uspeh u poslovanju u okviru transporta, saobraćaja i komunikacije. Device, povoljni aspekti na ovom polju donose vam mnogo pozitivne energije u okviru privatnog biznisa. Priliv novca.

Vage, veza s partnerom prolazi kroz stabilnu fazu, odnos pun poverenja i podrške. Škorpije, odnos s partnerom protiče u znaku konstruktivnih dogovora. Pružate podršku i ljubav jedno drugom. Strelci, nije vam jasno nedosledno ponašanje partnera, kao da igra neku igru s vama. Jarci, spremni ste na to da promenite nešto u vezi s partnerom. Aktivira se stari žar. Vodolije, slobodni mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko prijatelja. Sledi sastanak i nov početak. Ribe, odnos s partnerom prolazi kroz stabilan period. Sledi dalje zbližavanje.

Što se zdravlja tiče, Jarci će imati bolove u vratu, Strelci bi trebalo da promene ishranu...

Vaš kompletan horoskop možete pročitati OVDE. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading