HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. JUN! Ribe - ostvarujete jedan davni san, Bokovi - konačno ćete sresti srodnu dušu!

Autor:

Lifestyle

24.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju kako vernika, tako i skeptika, pa da vidimo šta on "kazuje" za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. JUN! Ribe - ostvarujete jedan davni san, Bokovi - konačno ćete sresti srodnu dušu!

Foto: Shutterstock

Ribe, danas imate mogućnost da pokažete kreativnost. Ostvarujete jedan davni san. Vodolije, glavna tema je vaša dilema da li da prihvatite poziv da sarađujete sa starim saradnikom. Poslušajte intuiciju. Jarci, prihod s neočekivane strane ili neko može da izmiri zaostalo dugovanje prema vama. Strelci, situacija zahteva dodatno prilagođavanje jer su iskrsli neki administrativni problemi. Škorpije, danas može da vas izbaci iz takta neko od manipulativnih kolega na poslu. Atmosfera spletki i poluistina. Vage, nadređeni se ponašaju kontradiktorno prema vama. Sve više stičete utisak da su to njihova međusobna rivalstva.

Device, osoba koja vam se dopada sve vreme je nekako nepristupačna. Potrudite se malo više i osvojićete je. Lavovi, partner vas je nehotično uvredio i vi želite da ispravite nepravdu. Neće proći bez rasprave. Rakovi, uspešno ćete prevazići problem u komunikaciji između vaših članova porodice. Blizanci, između vas i partnera je naizgled sve u redu, ali ispod tinja vaše nezadovoljstvo nekim njegovim gestom. Bikovi, lep izlazak u društvo donosi vam priliku da sretnete srodnu dušu. Povoljan period za početak. Ovnovi, opaska partnera na račun vašeg ponašanja isprovocirala vas je. Kratkotrajna rasprava.

Što se zdravlja tiče, Blizance će mučiti nervoza, Rakove nesanica, Škorpije bol u nogama...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading