HOROSKOP ZA UTORAK 25. JUN! Ovnovi - suzdržite se od ishitrenih reakcija, Strelci - nastavak ljubavne priče iz prošlosti!

Autor:

Lifestyle

25.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju kako vernika, tako i skeptika, pa da vidimo šta on "kazuje" za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK 25. JUN! Ovnovi - suzdržite se od ishitrenih reakcija, Strelci - nastavak ljubavne priče iz prošlosti!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, pazite se da ne izgubite strpljenje usled provokacija kolega. Suzdržite se od ishitrenih reakcija. Bikovi, povoljan period da ispoljite kreativni potencijal. Usredsredite se na sam projekat i uspeh neće izostati. Blizanci, ako se pripremate za razgovor za posao, ne krećite odmah od najsmelijih ideja. Nećete naići na razumevanje okoline. Rakovi, iznenadno putovanje doneće vam pozitivne rezultate jer ćete postići značajne dogovore i značajno proširiti posao. Device, glavni izazov ovog dana jeste da prevaziđete prepreku u komunikaciji s poslovnim partnerima. Naporni pregovori. Vage, zahvaljujući podršci jednog vama nadređenog na poslu, danas ćete uspeti da izađete na kraj s nekim spletkama.

Škorpije, rasprava s partnerom zbog njegovih sumnji u vas može obeležiti atmosferu ovog dana. Strelci, slučajni susret s bivšom ljubavi oživeće u vama stari žar. Nastavak ljubavne priče iz prošlosti. Jarci, poći će vam za rukom da ispravite jednu nepravdu u odnosu s partnerom. Konstruktivna rasprava. Lavovi, dopada vam se osoba koju poznajete preko prijatelja, ali se ona sve vreme ponaša nepristupačno. Prihvatate izazov. Vodolije, razmišljate da li da prestanete da se viđate s osobom koja se ponaša kao da igra neku igru. Ribe, osećate da vas partner ne shvata šta god da mu kažete, pa vrlo lako može doći do razdvajanja.

Što se zdravlja tiče, Ribe će mučiti glavobolja, Vodlije imaju problem sa lošom cirkulacijom...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading