HAPŠENJE U CENTRU BEOGRADA: Muškarca vezali lisicama, pa polegli na ulicu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.06.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opkolila ga trojica inspektora

HAPŠENJE U CENTRU BEOGRADA: Muškarca vezali lisicama, pa polegli na ulicu! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Dramatična scena odvijala se danas popodne u centru Beograda kada je jedan muškarac uhapšen nasred Ulice Gavrila Principa.

Naime, automobil kojim je upravljao zaustavljen je nasred ulice, izazivajući privremeni zastoj u saobraćaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Muškarac je izveden iz vozila, vezan lisicama i prinuđen da leži potrbuške na asfaltu, dok su oko njega bila trojica inspektora.

Prolaznici su bili zatečeni prizorom hapšenja usred prometne ulice, a neki od njih su zastali kako bi posmatrali šta se dešava. Neki su izrazili svoje negodovanje zbog zastoja u saobraćaju, dok su drugi bili znatiželjni da saznaju razlog hapšenja.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. Š. (45) iz Vrbasa zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je danas oko 13,30 časova, na raskrsnici Bulevara kralja Petra i Ulice kraljevića Marka u Novom Sadu, ne ustupivši prvenstvo prolaza, automobilom „tojota“ udario u službeni motocikl saobraćajnog policajca nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede.

Droga testom utvrđeno je da je muškarac bio pod dejstvom kokaina.

D. Š. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

10.06.2024 22:34

I ko je ovde krimos a ko pandur?Izgledaju isto