ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA DROGE I NOVCA! Hapšenje u Beogradu!

Autor:

Hronika

06.06.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađeno je i 76 vajp uređaja sa kanabisovim uljem, kesica sa halucinogenim pečurkama, kesica sa sličicama lsd, četiri tablete ekstazija, 100 kesica sa hranom koja sadrži kanabis, digitalna vagica za precizno merenje i novac u iznosu od 8.050 evra i 109.000 dinara koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika.

ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA DROGE I NOVCA! Hapšenje u Beogradu!

Foto: shutterstock

hronika

Policajci iz Beograda, iz policijske stanice Stari grad, uhapsili su M. Ć. (39) i M. R. (36) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je pregledom stana u Kostolačkoj ulici koji su koristili osumnjičeni pronašla četiri kese sa oko 1,2 kilograma amfetamina, četiri kese sa oko pola kilograma marihuane, oko 350 grama hašiša spakovanog u tri kesice, kao i kesicu sa oko 15 grama kokaina.

Takođe, pronađeno je i 76 vajp uređaja sa kanabisovim uljem, kesica sa halucinogenim pečurkama, kesica sa sličicama lsd, četiri tablete ekstazija, 100 kesica sa hranom koja sadrži kanabis, digitalna vagica za precizno merenje i novac u iznosu od 8.050 evra i 109.000 dinara koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika.

Podsećamo, policija u Pančevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsila je juče S. M. (35) iz Pančeva, jer su u njegovom automobilu pronašli skoro 400 grama kokaina.

On se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Pančevu.

Policija je u "pežou" kojim je upravljao S. M. pronašla oko 397 grama praha za koji se sumnja da je kokain.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Pančevu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading