ZGROŽEN OTAC DANKE ILIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU O JANKOVIĆU! Niko normalan mu ne veruje! Dragijević je sve priznao!

Autor:

Hronika

04.06.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica devojčice iz Bora koji je dosad ćutao konačno je progovorio o kobnom danu, ali prave odgovore nije dao ni nakon što je tri sata saslušavan. Roditelji ubijenog deteta su čekali ovaj dan.

ZGROŽEN OTAC DANKE ILIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU O JANKOVIĆU! Niko normalan mu ne veruje! Dragijević je sve priznao!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Miloš Ilić, otac ubijene devojčice Danke Ilić, oglasio se za Republiku pošto je i njen drugi ubica  Srđan Janković (50) danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Zgrožen što je posle 70 dana ćutanja osumnjičeni negirao zločin u potpunosti umesto da okonča agoniju i prizna konačno gde su Dankini ostaci, Ilić je rekao da sumnja u svaku njegovu reč.  

- Da je tako kako je izjavio ne bi ćutao dva meseca. Sumnjivo je to jer zašto bi neko ćutao da bi posle toliko vremena negirao sve - rekao je Dankin otac za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, rts, facebook

Okolina Niša prekopavana je danima zbog ubistva Danke Ilić, ali osumnjičeni neće da kažu gde su njeni ostaci

Za čoveka koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udario Danku, njen otac kaže da sve ukazuje da su sumnje opravdane i da su Dejan Dragijević i Srđan Janković počinili stravični zločin. Nije smogao snage da kaže šta bi pitao ubice ćerke kada bi se sa njima našao u četiri oka, kao ni da izgovori njihova imena.

- Jedan je priznao da je uradio šta je uradio, a drugi kaže da Danku i nije video i to posle dva meseca. Mislim da svako normalan u to ne bi poverovao - zaključio je Miloš Ilić. 

Podsetimo, Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju neposredno pošto je stigla na plac u društvu majke i brata. Za detetom se danima organizovano tragalo, a tek četvrtog aprila su uhapšene njene ubice. Na njen drugi rođendan 6. maja oglasio se njen otac na društvenim mrežama. 

Foto: Republika

Sa ovog placa u mestu Banjsko polje kod Bora nestala je devojčica

- Najmilija naša malena, danas je trebalo da duvamo svećicu za tvoj drugi rođendan, ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti, a bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj bata, mama i tata - napisao je tog dana Miloš uz fotografiju svoje mezimice. 

Dejan Dragijević je u policiji priznao zločin, rekavši da su dete on i Janković nenamerno udarili kolima i da su zatim njeno nepomično telo ubacili u automobil, ali da se ona kasnije probudila, te da su je tada udavili. Prema sumnjama istražnih organa zločinci su dete zakopali negde, a u prikrivanju zločina pomogli su Dejanov otac Radoslav i njegov brat Dalibor. Brat je primuo prve noći u pritvoru, a otac je prošle nedelje pušten iz pritvora da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Osumnjičeni za ubistvo nalaze se u pritvoru u Zaječaru.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog potpisivanja i linkovanja izvora Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

11.06.2024 23:15

Čim je Janković očiglednu stvar slagao, logično je da nešto krije i da je kriv.