ALBANAC PREVRNUO KOMBI SA 40 MIGRANATA KOD BELE PALANKE! Uleteo u zamku Granične policije, pa napravio haos

Autor:

Hronika

26.07.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je video da nema kud, iskočio je iz vozila u pokretu i počeo da beži

ALBANAC PREVRNUO KOMBI SA 40 MIGRANATA KOD BELE PALANKE! Uleteo u zamku Granične policije, pa napravio haos

Foto: Printscreen Youtube Dalmacija danas

Na auto-putu kod Bele Palanke u smeru ka Nišu, kod isključenja sa auto-puta za Belu Palanku, došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je povređeno oko 40 stranih državljana.

U akciji Granične policije, koja je pokušala da zaustavi kombi vozilo kojim je upravljao albanski državljanin i u kome je prevozio četrdesetak migranata iz Avganistana, nakon što je isti iskočio iz vozila u pokretu i pokušao da pobegne, došlo je povređivanja većeg broja lica iz vozila.

Kombi koji je prevozio oko 40 iregularnih migranata sleteo sa puta i prevrnuo se u okolini, potvrđeno je Tanjugu u PU Pirot.

Kombi je bio srpskih registracionih oznaka, a na mesto nesreće su izašle ekipe hitne pomoći iz Pirota i Niša, koji su prevezli povređena lica u bolnice u ta dva grada.

Hitna pomoć u Pirotu je za Tanjug potvrdila da je u bolnicu u taj grad doveženo 18 migranata. Uviđaj koji će utvrditi detalje nesreće je u toku, a trenutno nije poznato stanje povređenih u nesreći.

Podsetimo, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u periodu od 14. do 25. jula 2024. godine pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS uhapsili su ukupno 44 lica zbog trgovine narkoticima i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija i zaplenili više od 33 kilograma različitih vrsta opojnih droga.

U navedenom periodu Zbog krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246 stav 1 Krivičnog zakonika zadržano ukupno 34 lica od kojih je oduzeto više od 8.8 kilograma opojne droge kokain, 21 kilogram kanabisa, 1.6 litara droge za silovanje GBL, 1.4 kilograma, 240.000 tableta leka za smirenje rivotril.

Zbog krivičnog dela iz Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348 stav 1, 3 i 4 KZ slobode je lišeno 6 lica od kojih su ukupno oduzeta 3 pištolja, jedna automatska puška, oko 200 komada metaka, 12 kilograma eksploziva i jedna bomba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading