CRNA SERIJA: MUP upozorio na ogroman broj saobraćajki u okolini PIROTA tokom prethodne nedelje - broj navodi na razmišljanje!

Autor:

Hronika

10.06.2024

11:32 >> 12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava u Pirotu apeluje na građane da povećaju opreznost u saobraćaju.

CRNA SERIJA: MUP upozorio na ogroman broj saobraćajki u okolini PIROTA tokom prethodne nedelje - broj navodi na razmišljanje!

Foto: Shutterstock, RINA, MUP Srbije

U istom periodu od strane policijskih službenika saobraćajne policije Pirot, otkriveno je i sankcionisano ukupno 334 prekršaja, od toga 70 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozilom, 64 prekršaja nekorišćenje sigurnosnog pojasa na način koji je predvideo proizvođač vozila, 8 prekršaja upotreba mobilnog telefona za vreme vožnje, 16 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i 1 prekršaj upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, zadržano je 6 vozača u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave u Pirotu - saopštili su iz policijske uprave u Pirotu.

Policijska uprava u Pirotu apeluje na građane da prilagode brzinu kretanja vozilom i povećaju opreznost u saobraćaju, kao i da poštuju sva pravila saobraćaja kako bi stanje bezbednosti učesnika u saobraćaju bilo što povoljnije.

Podsećamo, u subotu se dogodila stravična nesreća u kojoj je poginuo Akoš R. (19) iz Ade, tokom popodnevnih časova u ovom bačkom mestu. Kako je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti, naložena je obdukcija.

Pod kojim okolnostima je došlo do ove tragedije utvrdiće dalja istraga. U kikindskoj policiji kažu da vozač putničkog vozila (56), takođe iz Ade, nije ustupio pravo prvenstva prolaza na raskrsnici. Došlo je do kontakta između vozila i motocikla “honda”. Nesrećni mladić poginuo je na licu mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading