HOROR NA PUTU! Poginule sedmogodišnje bliznakinje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći!

Autor:

Svet

09.06.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove tragedije optužena je žena - vozač automobila

HOROR NA PUTU! Poginule sedmogodišnje bliznakinje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći!

Foto: Facebook

Žena koja je vozila automobil koji je pre četiri meseca udario u drvo, kada su poginule sedmogodišnje devojčice bliznakinje u regionu Vitbelt u Zapadnoj Australiji, optužena je.

Službe hitne pomoći izašle su tada na mesto teške nesreće na Velikoj istočnoj magistrali u Karabinu, između Meredina i Satern Krosa, nešto posle 11 časova u nedelju, 18. februara.

Foto: Facebook

Sestre bliznakinje sa majkom

 

- Po dolasku na lice mesta potvrđeno je da je u nesreći učestvovala bela limuzina Tojota Kamri koja je skrenula sa puta i udarila u drvo - navodi se u saopštenju policije zapadne Australije.

- Tragično, dve sedmogodišnje devojčice bliznakinje su poginule na licu mesta. 31- godišnja žena vozač je hitno prebačena u bolnicu Meredin.

U nedelju je policija saopštila da je 31-godišnja žena iz Hols Heda južno od Perta sada optužena po dve tačke optužnice - za neopreznu vožnju koja je prouzrokovala smrt i teške telesne povrede.

Ona bi trebalo da se pojavi pred Prekršajnim sudom Nortam u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.06.2024 16:18

Da li je vozac, tj.optužena žena, majka stradalih devojcica ili neko drugi/treci?