OVO JE POSLEDNJA PORUKA ANE KNEŽEVIĆ ZA KOJU JE POLICIJA SIGURNA DA JU JE ONA POSLALA! Sve kasnije slao je, sumnja se, njen bivši suprug David! POSLUŠAJTE ŠTA JE REKLA PRIJATELJICI! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.05.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije otišla sama, odvedena je negde protiv svoje volje, a ko je odveo, ne znam, rekla je ranije Anina prijateljica.

OVO JE POSLEDNJA PORUKA ANE KNEŽEVIĆ ZA KOJU JE POLICIJA SIGURNA DA JU JE ONA POSLALA! Sve kasnije slao je, sumnja se, njen bivši suprug David! POSLUŠAJTE ŠTA JE REKLA PRIJATELJICI! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Policija i dalje istražuje nestanak Ane Knežević (40) i sve činjenice koje bi mogle da rasvetle ovaj misteriozni slučaj. Amerikanka kolumbijskog porekla nestala je u Madridu, a njen suprug, Beograđanin David Knežević (36), uhapšen je zbog sumnje da je umešan u njen nestanak. Utvrđeno je da je David bio u zgradi u kojoj je Ana stanovala, ali detalji o tome šta se tačno desilo i dalje su obavijeni velom tajne.



Jedna od poslednjih glasovnih poruka koje je Ana poslala svojim prijateljima ukazuje na to da je bila u Madridu i kakav je život tamo vodila.

- Hej, dobro jutro. Probudila sam se, bila sam u teretani, sredila stan i kupiću sredstva za čišćenje. Sredila sam kosu i nokte, kako si ti? Nedostaješ i ti meni, ćao - kaže Ana Knežević u glasovnoj poruci koju je ranije emitovao News Nation.

Pored ove, na brojeve prijatelja Ane Knežević stigli su i druge poruke, koje su njenim bližnjima zvučale neuobičajeno. U tim porukama Ana ih, na lošem španskom jeziku, obaveštava da je u Madridu na ulici upoznala jednog muškarca koji ima vikendicu u okolini Madrida. Obaveštava ih i da će narednih nekoliko da provesti sa njim i da verovatno neće imati domet. Međutim, imajući u vidu sve napisano, ali i sam stil kojim je napisana poruka, Anine prijateljice su uvidele da nešto nije u redu.

- Pokušala sam da odgovorim i da joj kažem da sam zabrinuta, nešto poput: Ne zvučiš bezbedno. Moje poruke joj nisu stizale. Nije otišla sama, odvedena je negde protiv svoje volje, a ko je odveo, ne znam - kazala je ranije zabrinuta prijateljica koja je njen nestanak objavila i na platformi GoFundMe.

Ana Knežević je nestala 2. februara u Madridu. Njen suprug je uhapšen, ali policija se ne izjašnjava više, osim što kažu da postoji sumnja da je umešan u njen nestanak. Nezvanično, američki mediji pišu da policija veruje da je David Knežević ubio Anu Knežević, a više o tome možete pročitati ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading