OTKRIVENA ISTINA U ELITI: Isplivali ŠOK detalji o ljubavnim parovima, nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palo žestoko suočavanje!

OTKRIVENA ISTINA U ELITI: Isplivali ŠOK detalji o ljubavnim parovima, nastao HAOS!

Foto: Ilustracija

Tema današnje debate u rijalitiju "Elita" bila je emotivna ucena i manipulacija. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš jioš jednom su stavili tačku ns svoju ljubavnu priču. 

- Ja ne želim da se vraćam na tu temu, ali moram. Jesam bila emotivno ucenjena, već sam pričala o svemu tome. Mnogo sam trpela, bila sam manipulisana - rekla je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Daj beži čoveče Božiji, ne mogu da verujem da sam ovoliko bio sa njom. Devojka je bolesna, žena sve laže, folirant. Ja ne pristajem na to. Kao što sam rekao da ništa dobro neće doneti kada ograničavate svog parntera, smatram da sve treba da ide svojim tokom. Nikakve ucene i ucenjivanje neće dobro doneti, smatram da onda ulazi inat u vezu. Kada vam inat uplovi u vezu tu je kraj. Saveti i kompromis za neke stvari je okej, ali ucene ne. Moram da kažem da je Anita mnoge stvari promenila, a s moje strane nikada nije dobila naredbu da mora nešto da uradi. To su bili saveti i kritike, drago mi je zbog toga - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Nakon njih dvoje Bojana Pavlović je otkrila da li Anđela Šoaravalo nju emotivno ucenjuje. 

- Meni i Anđeli nije baš najbolje. Mislim da se menja, ali neke stvari po prirodi moram da prihvatim kakve jesu. Ne smatram da je Anđela imala lošu nameru . Ja sam imala razumevanja za nju, zato je taj odnos tako rekao - rekla je Bojana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo

- Da li ste i ti i njena porodica žrtva njene manipulacije? - upitao je Đedović.

- Ja sam znala da je ona izvrstan manipulator, ali sam pustila prirodu odnosa da vidi. Evo na primer sa Slađom ode da se slika, ostavi prostor, ako opet raskinemo. Sa Lukom Majičicom nije htela da bi se dodvorila meni. Ja moram njoj da skrenem pažnju na neke stvari - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading