PRODUŽEN PRITVOR OCU KOSTE KECMANOVIĆA: Vladimir ostaje iza rešetaka još 60 dana

Autor:

Hronika

30.04.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

PRODUŽEN PRITVOR OCU KOSTE KECMANOVIĆA: Vladimir ostaje iza rešetaka još 60 dana

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je juče rešenje kojim je prema okrivljenom Vladimiru Kecmanović produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 60 dana, saopštio je danas sud.

„Pritvor je prema okrivljenom Vladimiru K. produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka“, naveli su u saopštenju.

Okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
xx

30.04.2024 14:46

I tako jos 30 godina dok ne odapne skot.

Njojnjonjo

02.05.2024 19:34

@xx - Bukvalno! A to treba i njegovoj ženi, tako se sprečava (citiram Tanju koja ovu rečenicu non-stop objavljuje-I TREBA) da se njih dvoje izvrde i što pre pobegnu u London ili na Havaje!

Ivke

30.04.2024 15:42

E june jedno tupavo! Divio si se mafijasima i tako si dete vaspitavao! Sta ce nekome u centru Bg-a vojni arsenal omanje kasrne?? Sad je prekasno da se iscudjavas i govoris kako nisi mogao ni u najludjim snovima da pretpostavis sta ce tvoj sin uraditi! Ti si ga tako vaspitao i tome svemu naucio, niko drugi! Da je pravde trebalo bi da istrulis u nekoj rupi, i i ti i tvoj naslednik.

Odgovori 12 5
xx

30.04.2024 18:28

@Ivke - Tacno. Debil je saucesnik u masovnom ubistvu jer je ubici omogucio obuku, ineogranicena sredstva za izvrsenje masakra.

Odgovori 10 2