OCU MONSTRUMU VAŽNO ŠTO JE KOSTA DOBRO SVIRAO HARMONIKU: Suđenje roditeljima i školi Kecmanovića danas potpuno raskrinkalo odbranu

Autor:

Hronika

04.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović pitanjima preko advokata navodio nastavnicu da hvali Kostu. Nastavnica otkila da je bivša direktorka "vedrila i oblačila" i pogodovala Kosti prebacivši ga u drugu smenu mimo procedure.

OCU MONSTRUMU VAŽNO ŠTO JE KOSTA DOBRO SVIRAO HARMONIKU: Suđenje roditeljima i školi Kecmanovića danas potpuno raskrinkalo odbranu

Foto: printscreen/youtube.com, shutterstock, privatna arhiva

"Da li ste znali da je Kosta u šestom razredu osvojio prvo mesto na festivalu harmonike?". pitala je odbrana Vladmira Kecmanovića gospođu Nadu Radonjić Bulatović nekadašnju razrednu starešinu maloletnog ubice.

Ovo je samo jedno od mnogo pitanja koja su advokati Vladmira i Miljane Kecmanović postavili svedoku u očiglednom cilju predstavljanja zločinca kao dobrog dečaka, besprekornog učenika, uspešnog i u vannastavnim aktivnostima, te kao vaspitanog dečaka. 

ST/N. P.Majke ubijenih devojčica i sestra Dragana Vlahovića na pauzi suđenja

Kao šamar roditeljima žrtava, devotoro izuzetne dece i sestrama školskog čuvara  bio je svaki upit advokata Marine Ivelja na sugestije Vladmira Kecmanovića koji se danas nije udostojio da odgovori roditljima žrtava sina pozivajući se na to što je i on "mrtav čovek" od 3. maja, a koji živi samo zbog ćerke koja je takođe žrtva svog brata . 

- Izrazio je tobožnje žaljenje i saučešće, pokvarenjak jedan. Jedino koga žali je sebe. Njegove suze nisu lažne, ali on ne plače za decom koju je ubio njegov sin, nego za sobom. U krivici optužuje streljanu da je kriva što su obučavali dete koje je bilo psihički loše, a koje on nije lečio. On i majka su zanemarili dete i njegove potrebe. U parnici besmislenim i pitanjima koja vređaju zdrav razum, a čak to i ne krije da želi da optuži školu u kojoj se zločin odigrao jer navodno nisu reagovali  na nasilje koje se dešava - istakli su članovi porodica žrtava međusobno se nadopunjavajući. 

Advokat Marina Ivelja je u dogovoru sa branjenikom Vladmirom Kecmanovićem tražila da se razredna koja je bila nastavnica srpskog izjasni da li se seća vrlo emotivno napisanog Kostinog sastava  "Majčina ljubav". Nastavnica je rekla da se ne seća.

Svedočenje razredne starešine i dalje zaposlene u školi oštećeni su ocenili kao pristrasno, ali tvrde da se u onome što je rekla propusti škole dobro vide jer ni oni kao ni roditelji nisu obraćali pažnju na ponašanje Koste Kecmanovića koje je definitno bilo atipično. 

Sudija je u jednom trenutku nastavnicu Nadu Radonjić Bulatović pitala da li se plašila direktorke Snežane Knežević , pošto je takav utisak stekla kroz njeno svedočenje. Nastavnica je odrično odgovorila kazavši da je bila samo posrednik između svoje pretpostavljene direktorke i Miljane Kecmanović koja je tražila Kostino prebacivanje u bilingvalno odeljenje u suprotnoj smeni. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading