OTAC VIKTORA SAVIĆA POSTAO GLUMAC U 62. GODINI! Pojavio se sa sinom u poznatoj seriji, a evo kako izgleda!

Autor:

Zabava

30.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Viktor Savić potiče iz umetničke porodice, a malo ko zna da se i njegov otac oprobao na glumačkoj sceni.

OTAC VIKTORA SAVIĆA POSTAO GLUMAC U 62. GODINI! Pojavio se sa sinom u poznatoj seriji, a evo kako izgleda!

Foto: ATA Images

Glumac Viktor Savić dobro je poznato ime u domaćoj kinematografiji. Od šarmantnog Čančara iz "Mješovitog braka", preko Milutinca iz "Montevidea" do pravnika sa problematičnom prošlošću Miloša Ivkovića u seriji "12 reči", Viktor je pokazivao svoj talenat i dočaravao najrazličitije karaktere. Potiče iz umetničke porodice, a malo ko zna da je i njegov otac iskusio glumačku scenu.

U poznatoj seriji "12 reči" otac i sin našli su se zajedno pred kamerama. Jovan Lole Savić, muzičar, pevač, bluzer i jedan od osnivača benda "Zona B", u svet glume uplovio je sa 62 godine, a u pomenutoj televizijskoj krimi-drami tumačio je lik Viktorovog oca, odnosno oca Miloša Ivkovića.

- Pre tačno tri godine gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta "Stari rok majstori". Sećam se, bila je subota, rano jutro, mi smo najavljivali poslednji od tri koncerta koji je trebalo da se održi u "Zvezdara teatru". Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj, Balša Đogo, pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu - rekao je jednom prilikom, pa dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, za koju ima scenario u kojem ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim - ja! Video me je kada sam gostovao na RTS-u i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku - rekao je svojevremeno Lole za "Politiku".

Inače, osim ove serije, domaća publika je starijeg Savića gledala u seriji "Senke nad Balkanom", "Pet", "Žigosani u reketu" i "Urgentni centar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading