"SAT I PO POSLE MASAKRA SAM REKLA DA OVO LIČI NA TERORISTIČKI AKT" Dobričanin o dečaku - ubici: Nepojmljivo mi je da dete SAMO bude sposobno da uradi OVAKO NEŠTO - SVE TREBA ISPITATI!

Autor:

Hronika

08.02.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatica Dobričanin ističe da veruje da je nemoguće, da dete od 13 godina, samo smisli da uradi nešto ovako.

"SAT I PO POSLE MASAKRA SAM REKLA DA OVO LIČI NA TERORISTIČKI AKT" Dobričanin o dečaku - ubici: Nepojmljivo mi je da dete SAMO bude sposobno da uradi OVAKO NEŠTO - SVE TREBA ISPITATI!

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY, ST/Dragan Kadić

Advokatica Zora Dobričanin je jutros, gostujući na TV Pink istakla da veruje, i da bi trebalo ispitati, da li je dečaku - ubici Kosti Kecmanoviću neko pomagao u krivičnom delu izvršenom 3. maja 2023. godine, kada je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

- Mislim da je to sve na organima gonjenja, i ukoliko postoji bilo kakav oblik saučesništva, taj čin mora da se sankcioniše. Ja sam prvog dana rekla,  samo sat i po posle događaja... Ja sam rekla da mi sve liči na teroristički akt, i time treba da se pozanave. Niko ko ima promil u svemu tome, ne sme da ostane nesankcionišam - rekla je.

Kako kaže, nepojmljivo joj je da dete od 13 godina uradi tako nešto. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zora Dobričanin

 

- Ja sam punomoćnik tri porodice, i sudija je na početku glavnog pretresa doneo odluku da se isključi javnost, zato ne smem da komentarišem i govorim stvari koje nisu procesne stvari - dodala je Dobričanin. 

Dobričanin je potom dodala da je stava, da postupak bude otvoren, ali je sudija imao svoje razloge, kaže ona. 

- Bolje je da javnost bude upoznata sa onim što je u sudnici, da se stvari ne bi spinovale - rekla je ona. 

Postoje lica koja mogu da prisustvuju suđenju, i to su oni koje sud može da odobri, to su članovi porodice, kao i oštećeni, objašnjava advokatica. 

- Želja roditelja ubijene dece imaju veliku želju da sve isprate - dodala je Dobričanin. 

Dobričanin se dotakla i slučaja u Americi, gde je majka osuđena zbog ubistava koje je počinilo njeno dete, dodajući da je ona, lično odgovorna za pištolj koje je dete koristilo. 

- Ne razumem mnogo stvari koje se tamo dešavaju. Da kupiš detetu pištolj? Pa da li je to normalno? - rekla je ona. 

- Ono što je meni pouka i alarm, je to da treba da sprečimo da deca misle da svašta mogu da rade jer nisu punoletni - rekla je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading