KOSTA JU JE UBIO U "RIBNIKARU", A IMALA JE VELIKE SNOVE! Bolan video male Ane, sebe je OVAKO zamišljala u BUDUĆNOSTI, sve objavila njena majka (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan snimak Ane koja je život izgubila u ''Ribnikaru'', njena majka je planirala da joj ga pokaže za pet godina.

KOSTA JU JE UBIO U "RIBNIKARU", A IMALA JE VELIKE SNOVE! Bolan video male Ane, sebe je OVAKO zamišljala u BUDUĆNOSTI, sve objavila njena majka (VIDEO)

Foto: Printscreen

Ana Božović

Devojčica koja je nastradala u masovnom ubistvu u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', Ana Božović, bila je vesela i nasmejana o čemu svedoče brojne fotografije i videi koji se pojavljuju na društvenim mrežama.

Koliko je volela život i da usrećuje sve oko sebe, potvrdili su i njeni roditelji u potresnoj ispovesti za televiziju HRT.

- Tako je donela neku sreću, neku toplinu. Uvek je bila vesela, uvek se borila za neku pravdu, uvek štitila slabije od sebe - rekla je Anina majka.

Republika

Foto: Tik tok/HRt

Majka Ane Božović

Mrežama kruži snimak sa putovanja iz Beča, a mezimicu Anu, snimala je majka Ninela. Tom prilikom Ana je govorila šta će nositi kada poraste i kako će izgledati

- Nosiću hudije, koledžice i kačkete. A kada se doteram nosila bih uske, mini haljine, mnogo nakita, i neke bele Air Max, neću se peti na štikle - pričala je nasmejana devojčica.

- Ovo ćemo da pustimo za deset godina da vidimo da li si bila u pravu - rekla joj je majka.

- Za deset?

- Pa za pet. Pozdrav iz Beča - dodala je Ninela, a Ana je mahnula u kameru i pozdravila sebe stariju:

- Ćao Ana (u budućnosti)!

 

 

Ovaj snimak slomio je srca mnogima, a i dalje je neshvatljivo kako je neko, posebno trinaestogodišnji dečak mogao tako hladnokrvno da usmrti devet svojih vršnjaka i čuvara škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tanja

05.10.2023 16:50

Lepota, bol ne prestaje, suza, suzu stize. Oruzje od kuce, obucavan od roditelja da barata oruzjem,vodili ga u streljanu, ludog umesto da ga lece. Poubijao nam decu oružjem iz kuće. Zašto je majka na slobodi?

Vesna

05.10.2023 17:19

Tragedija ljudi ništa drugo?! Kosta, djete šta ti se desilo? Zašto si to uradio? Ugasio živote i uništio svoj!

Sena

30.10.2023 14:26

Poivaj u miru prelepa devojčice. Roditeljima a Bog da snagu da istraju. Ovo je jedna katastrofa koja nas je sve izbacila iz koloseka normalnog života. Najstroža kazna za monstruma ubicu kao i njegove roditelje....