SLABE PARTIJE MU DOŠLE GLAVE: Majk Tobi LETI iz ekipe, umesto njega stiže GOROSTAS iz Makabija!

Autor:

Sport

02.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma loša sezona za njega.

SLABE PARTIJE MU DOŠLE GLAVE: Majk Tobi LETI iz ekipe, umesto njega stiže GOROSTAS iz Makabija!

Foto: Starsport

Mnogo se očekivalo od Majka Tobija kada je prošlog leta odjeknula informacija da će u sezoni 2023/24 biti jedna od snaga Crvene zvezde ispod obruča. Iako je došao kao treći centar Barselone, znalo se da Amerikanac sa slovenačkim pasošem "zna" košarku, što se dalo zaključiti kada god bi u reprezentaciji sarađivao sa Lukom Dončićem.

Ipak, nakon užasno slabe sezone na Malom Kalemegdanu, objavljeno je da je vrlo verovatno završio sa nacionalnim timom, pošto je pasoš Slovenije dobio gorostasni centar iz Makabija.


Prema informacijama iz izraelskih medija, Tobi je završio svoju reprezentativnu karijeru u Sloveniji. Ovo otvara mogućnost da drugi Amerikanac obuče dres slovenačke reprezentacije za predstojeće olimpijske kvalifikacije, a taj neko je Džoš Nibo koji je odnedavno slovenački internacionalac.
Republika

Foto: star sport

Džoš Nibo protiv Zvezde

Slovenija domaćin kvalifikacija u Dvorani mira i prijateljstva


Slovenci će kvalifikacione mečeve igrati u Dvorani mira i prijateljstva. U jednoj grupi, pored domaćina Grčke, nalaze se još Dominikanska Republika i Egipat, dok su na drugoj strani uz Sloveniju još Hrvatska i Novi Zeland. Samo pobednik turnira će izboriti plasman na Olimpijske igre.

Reakcije na društvenim mrežama

Ova vest je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, posebno među ljubiteljima košarke. Mnogi su izrazili mišljenje o odluci Majka Tobija da završi reprezentativnu karijeru, dok su se drugi fokusirali na dolazak Džoša Nibaa u tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading