ISPRAVKA: Dečak ubica tražio je lekarima da se ošiša

Autor:

Hronika

27.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika datuma 27.06.2023 objavio je članak sa naslovom "KOSTA JUČE TRAŽIO JEDNU STVAR! Ono što je rekao lekarima ostavilo ih je u ŠOKU: Da li je normalno da dečak-ubica ovo IZJAVI?!" koji je previše senzacionalistički i klikbejt, utvrdila je analiza portala Raskrinkavanje.ba.

ISPRAVKA: Dečak ubica tražio je lekarima da se ošiša

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović

Celu analizu pogledajte ovde: https://raskrinkavanje.ba/analiza/mediji-nastavljaju-cijediti-tragediju-u-beogradu-za-klikove

U tekstu se navodi da je dečak navodno tražio od lekara da se ošiša, dok je to u naslovu predstavljeno kao "šokantan zahtev počinitelja".

Ova informacija pre svega nije od javnog interesa, niti se ikako može nazvati šokantnom.

Portal Republika.rs izvinjava se svojim čitaocima na grešci.

(Republika. rs)
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Vesna

28.06.2023 08:54

To ga je sve lepo tata naucio,umesto da ga uci da se igra sa drugarima,vozi bicikl i tako to,tata je najveci krivac u svemu ovome

Mila

28.06.2023 12:32

Što se dogodilo tom djetetu da napravi ovakvu tragediju i sebi i drugima? Posebno jer nije bio problematično dijete. I susjedi koji su ga viđali imali su lijepo mišljenje o njemu, znači ne radi se o bahatom djetetu. Majka one djevojčice što je vikala ispred škole rekla je da ga je mala ghostala jer je bio dobar i dosadan i prigovarao joj što puši. Nešto se moralo dogoditi što je bilo okidač koji je doveo do tragedije. Stvari o kojima priča i ovo šišanje ostavlja dojam da on negira što se dogodilo. Nervoza je normalno ponašanje jer bi svatko nakon što bi skoro 2 mjeseca bio zatvoren počeo gubiti živce.

Dejan

28.06.2023 13:34

@Mila - Posto decaku zakon ne moze nista,u toku je hajka na njegovu porodicu.Oni svakako snose deo odgovornosti za tragediju ali su vec surovo kaznjeni za ceo zivot,treba sacuvati i to drugo dete,vise se bazirati na pomoc porodicama postradalih,deci koja su gledala zlocin,radnicima u skoli...

aca

30.06.2023 11:54

@Dejan - Kad kazete hajka zvuci kao neko proganjanje nedužnih. Roditelji koji su tog jutra poslali svoju malu decu zivu i zdravu u skolu a par dana nakon toga ih sahranjivali nisu krvnici nego ljudi koji ce ceo zivot provesti u neopisivoj patnji i bolu. Da li treba da ostave Kecmanovice na miru? Ne nikako jer ubistvo deteta niko ne bi oprostio.