VELIKO SRCE NAŠEG POZNATOG PEVAČA I NJEGOVE SUPRUGE! Evo ko je preuzeo brigu o bebi koju je otac krvnički pretukao! NASILNIK JOJ PREBIO I SILOVAO MAJKU! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.06.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas se u Beogradu dogodilo jezivo porodično nasilje kad je Vukašin M. (25) pretukao svoju suprugu i šestomesečnu bebu.

VELIKO SRCE NAŠEG POZNATOG PEVAČA I NJEGOVE SUPRUGE! Evo ko je preuzeo brigu o bebi koju je otac krvnički pretukao! NASILNIK JOJ PREBIO I SILOVAO MAJKU! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Pretučena žena jutros se sa povređenom bebom pojavila u Dečjoj klinici u Tiršovoj gde je zatražila pomoć, a kako se ispostavilo, beba ima dosta hematoma po glavi.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/youtube.com

Milan Dinčić Dinča i povređena beba

 

O ovom jezivom incidentu javnost je obavestila žena pevača Milana Dinčića Dinče, Jelena, kod kojih je beba trenutno i smeštena posle ukazane pomoći u bolnici.

Na profilu Jelene Dinčić vidi se u slika Milana Dinčića koji povređenu bebu drži u naručju, a Jelena je javnost obavestila da je reč o detetu njene drugarice, koja već dugo trpi nasilje od supruga.

Jelena je ovom prilikom apelovala i na nadležne da pomognu nesrećnoj ženi, jer kako je rekla, njena drugarica nije samo pretučena, već i silovana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading