GROBARI U ŠOKU: Vladimir Ivić odjavio Partizan? Nekadašnji svetski šampion stiže u Humsku!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija katastrofalnih rezultata je nastavljena.

GROBARI U ŠOKU: Vladimir Ivić odjavio Partizan? Nekadašnji svetski šampion stiže u Humsku!?

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Fudbaleri Partizana nastavili su seriju poraza. Nakon Čukaričkog i Crvene zvezde koja je dva puta "uzela meru" klubu iz Humske, crno-beli su u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije poraženi na svom terenu od TSC-a rezultatom 1:2, čime je dovedeno u pitanje i osvajanje druge pozicije koja naredne sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

USled svega navedenog, više nije tajna da trener Igor Duljaj broji poslednje dane na klupi Partizana, a uveliko traje licitacija sa imenima potencijalnih kandidata.

Pre samo par dana pojavila se informacija da je nalbliži klupi kluba iz Humske Vladimir Ivić, nekadašnji fudbaler Partizana i trener kojeg bi navijači rado videli na klupi. Prema dobijenim informacijama, nekadašnji sportski direktor Ivica Ilijev bi trebao početkom meseca maja da otputuje u Atinu na pegovore, ali je možda odgovor dobijen tokom pomenutog meča protiv ekipe iz Bačke Topole.

Naime, četvrti uzastopni neuspeh crno-belih sa tribina stadiona u Humskoj pratio je Veljko Paunović i po kuloarima je već počelo da se šuška da bi upravo on mogao uskoro da preuzme rukovodeću palicu kluba iz Humske.

Republika

Foto: Starsport

Njih dvojica figuriraju kao kandidati za klupu Partizana

 

Četrdesetšestogodišnji stručnjak do sada je kao trener radio u američkom Čikago Fajeru i engleskom Redingu, a poslednji angažman imao je u meksičkoj ekipi Deportivo Gvadalahara.

Nedavno je bio i kandidat za klupu portugalske Brage, ali do dogovora nije došlo.

Najveći uspeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Paunović je ostvario 2015. godine kada se sa mladom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu popeo na krov sveta savladavši u velikom finalu selekciju Brazila rezultatom 2:1.

Jedno je jasno, navijači Partizana ne bi imali ništa protiv da vide Paunovića na klupi crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading