OVO JE ZVICEROV NARKO-DILER KOJI JE UHAPŠEN U MOSKVI: "Pao" zbog kokaina, čeka se izručenje Crnoj Gori (FOTO)

Autor:

Hronika

15.05.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U decembru 2019. godine na području Nikšića Dražen Milović je nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim preusmerio kokain u Bosnu i Hercegovinu.

OVO JE ZVICEROV NARKO-DILER KOJI JE UHAPŠEN U MOSKVI: "Pao" zbog kokaina, čeka se izručenje Crnoj Gori (FOTO)

Foto: mvdmedia.ru, Printscreen

Policajci su u Moskvi uhapsili 36-godišnjeg crnogorskog državljanina Dražena Milovića, za kojim je preko Interpola raspisana međunarodna poternica zbog krijumčarenja droge. Sada je isplivala i fotografija Dražena Milovića ispred policijske stanice.

Dražen Milović je, kako prenose mediji, na poternici Crne Gore od marta ove godine.

U martu je Dražen Milović pomenut kao rođak Ljuba Milovića, odbeglog policajca koji je optužen od Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore zbog veza sa Radojem Zvicerom i "kavačkim klanom“. Na poternicama po zahtevu Crne Gore našlo se u martu više osoba zbog optužbi za veze sa Zvicerovom organizacijom.

Foto: mvdmedia.ru

Dražen Milović

Ruski mediji prenijeli su saopštenje policije povodom hapšenja.

- U Moskvi su službenici NCB Interpola Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije lišili slobode 36-godišnjeg državljanina Crne Gore Milović Dražena. Okrivljeni je stavljen na međunarodnu poternicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine, kao član organizovane grupe - saopšteno je iz pres centra, prenosi Sputnjik.

Republika

Foto: mvdmedia.ru, Printscreen

Radoje Zvicer i Dražen Milović

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova napominju da je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić traženi muškarac nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim preusmerio kokain u Bosnu i Hercegovinu.

- Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja inicijatoru potrage - dodaju iz resora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading