NARUČIO KAFU I KISELU, PA PUCAO SEBI U GLAVU! Detalji užasa na Banjici: Ovo je razlog samoubistva?!

Autor:

Hronika

24.01.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji se juče, oko 17 sati, upucao u restoranu na Banjici dobio je vest da je bolestan od raka, te je u stanju beznađa, rešio da okonča svoj život, saznaje Republika.

NARUČIO KAFU I KISELU, PA PUCAO SEBI U GLAVU! Detalji užasa na Banjici: Ovo je razlog samoubistva?!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Opalivši sebi metak u glavu, trgao je ljude koji su se zatekli u samom restoranu i u bašti, ali i u okolnim lokalima Sportskog centra Banjica. 

- Nesrećnik je u restoran došao sam, seo je i naručio kafu i kiselu vodu. Potom je ustao, i šetajući sa nekim razgovarao telefonom, pa kratko čitao nešto na telefonu i kuckao, verovatno poruku, da bi potom izvadio pištolj i upucao se. Kad su policajci i forenzika došli odmah su iz njegovih komunikacija shvatili da ga je uznemirila vest o bolesti, da je saznao da boluje od kancera i da je motiv samoubistva verovatno u tome - kazao je za Republiku jedan od očevidaca tragičnog događaja.

Samoubica je bio živ do dolaska Hitne pomoći koju su zaposleni u restoranu odmah pozvali, međutim nije mu bilo spasa i preminuo je vrlo brzo. Restoran je bio zatvoren dok uviđaj nije obavljen. 

Prepostavlja se da, pre nego se upucao, muškarac putem sms poruke oprostio od najmilijih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading