JODŽIR SE GUŠI U SUZAMA: Nakon RASTANKA sa porodicom, pojavio se snimak koji kida dušu, objavljene VAŽNE VESTI o njegovom sinu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Raduloviž Jodžir pustio suze radosnice.

JODŽIR SE GUŠI U SUZAMA: Nakon RASTANKA sa porodicom, pojavio se snimak koji kida dušu, objavljene VAŽNE VESTI o njegovom sinu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, nedavno je svoje pratioce emotivno dirnuo snimkom u kojem se "oprašta" od svoje porodice, supruge i dva sina, zbog odluke da se na neko vreme preseli u Beograd. Mnogi su spekulisali da se priprema za ulazak u rijaliti program, ali je Jodžir ubrzo razjasnio da njegova poseta Beogradu nije povezana sa rijaliti programima, već sa novim projektima. Međutim, danas je posebna prilika – rođendan njegovog sina, zbog čega je Jodžir odlučio da se vrati u Crnu Goru kako bi prisustvovao proslavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 


Jodžir je svoju odluku da se privremeno preseli u Beograd obrazložio time da ima nove projekte u glavnom gradu, ali je istakao da mu je porodica najvažnija na svetu. "Rastanak na pet minuta od njih, meni je velik. Ja sam sada prešao da živim u Beograd, oni žive u Podgorici. Zagrizao sam preveliki zalogaj, više njih. Nije nikakva tajna, o tome ću vas naknadno obavestiti. Takav je život trenutno. Da sam ja ovamo, oni tamo. Znam zašto radim, za njih", rekao je Jodžir.

Današnji dan je za Jodžira posebno važan jer je rođendan njegovog sina. Ističe da je to jedan od najlepših dana za njega, jer je tog dana postao otac i čovek. Iako sin misli da Jodžir neće doći, on je odlučio da iznenadi svog sina i vrati se u Crnu Goru kako bi bio prisutan na proslavi.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

- Danas je za mene jedan od najlepših dana, sinu mi je rođendan. Na današnji dan sam postao otac i čovek. Redži misli da neću doći i to mu pada preteško, kao i meni, da nisam došao, ali to ne može da se desi. Ja sada znam, većina vas, možda sada smaram, patetika, ovo ono, meni je porodica sve na svetu. Moramo da se razumemo. Rastanak na pet minuta od njih, meni je velik. Ja sam sada prešao da živim u Beograd, oni žive u Podgorici. Zagrizao sam preveliki zalogaj, više njih. Nije nikakva tajna, o tome ću vas naknadno obavestiti. Takav je život trenutno. Da sam ja ovamo, oni tamo. Znam zašto radim, za njih – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading