MILOJEVIĆA SLOMILE EMOCIJE ZBOG BORE: "Sentimentalno sam vezan za njega, odrastao sam uz njegovu muziku!"

Autor:

Sport

14.09.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostvarili novu pobedu.

MILOJEVIĆA SLOMILE EMOCIJE ZBOG BORE: "Sentimentalno sam vezan za njega, odrastao sam uz njegovu muziku!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak iz Kruševca rezultatom 2:0 u ovkiru osmog kola Superlige Srbije. Strelci za crveno-bele bili su Bruno Duarte iz penala u 30. i Mirko Ivanić u 48. minutu. Ovaj trijumf predstavlja odličnu uvertiru za nadolazeći meč u Ligi šampiona protiv Benfike, a trener Vladan Milojević istakao je da je prioritet kluba domaće prvenstvo.

- Imali smo reprezentativnu pauzu, radili smo sa malo igrača, momci su počeli da dolaze tek u četvrtak. Videli ste da imamo kvalitet, treba vremena da se uklope u sistem, nije mi lako. Biće nam potrebno vremena da ih uigram, odigrali smo dobru takmičarsku utakmicu, nama je prvenstvo prioritet, a ono što sledi je uživanje za nas i navijače. Hvala navijačima koji su došli da nas podrže po ovom hladnom vremenu. Pobedu posvećujemo Bori Đorđeviću, sentimentalno sam vezan za njega, odrastao sam uz njegovu muziku - poručio je Vladan Milojević. 

Crvena zvezda je još jednom pokazala svoju dominaciju u Superligi Srbije, dok se sada okreće važnom meču protiv Benfike u Ligi šampiona. Navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak uspeha njihovog omiljenog tima, dok rivali pomno prate svaki korak ove renomirane ekipe. Takođe, crveno-bele nakon portugalskog giganta očekuje večiti derbi protiv Paritzana, a meč se igra u ponedeljak na stadionu u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading