CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK: Ivanić povisio prednost šampiona Srbije!

Autor:

Sport

14.09.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadržajna utakmica sa dosta prilika.

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK: Ivanić povisio prednost šampiona Srbije!

Foto: Starsport

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 2:0

'48. Ivanić '30. Duarte (P)

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

53. minut - Nastavlja Zvezda sa napadima.

48. minut - GOOL! - Elšnik je izveo 11 korner za Zvezdu, lopta prošla kroz šumu nogu i došla do Ivanića koji ju je rutinski ubacio u mrežu

45. minut - Počeo je drugi deo meča.

Prvo poluvreme:

45+1. minut - Kraj prvog dela!

41. minut - Imala je Zvezda novu šansu kada je Olajinka šutirao sa distance, ali je Balević zaustavio udarac. 

35. minut - Inicijativa Zvezde i posle vodećeg gola

30. minut - GOL! Dosuđen je penal za Zvezdu nakon što je lopta udarila u ruku igrača Napretka. Duarte siguran sa bele tačke Sporan penal, jer je lopta pre nego što je udarila Marinkovića u ruku istog igrača pogodila u nogu u klizećem startu. Pavle Ilić nije imao dilemu, potvrdio je VAR nejgovu odluku.

13. minut - Velika prilika za Napredak. Sjajno je prošao Petković izbio ispred Glazera ali je Izraelac sjajno reagovao i sprečio pogodak.

11. minut - Velika prilika za Silasa. Ivanić je sjajno prošao uposlio Silasa koji je dva puta pokušao ali nije uspeo da matira Balevića

8. minut - Zvezda napada od starta utakmice ređaju se opasne situacije pred golom Napretka.

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Zvezda i Napretka

3. minut - I drugi novajlija Rade Krunić oprobao je udarac iz daljine ali nije bio precizan.

1. minut - Nakon 15 sekundi Ivanić je uposlio Silasa i odmah opasnost pred golom Napretka. Šutirao je Silas, ali je čuvar mreže Kruševljana odbranio.

1. minut - Počeo je meč.

UOČI MEČA:

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju izuzetno važnu utakmicu protiv Napretka u okviru 8. kola Superlige. Očekuje se da stadion "Rajko Mitić" bude dobro popunjen jer će navijači imati priliku da vide i novajlije Silasa Katompu Mvumpvu (25), Rade Krunića (30), kao i povratnika Nemanju Radonjića.

SASTAVI:

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Mimović, Leković, Drkušić, Seol – Krunić, Elšnik – Silas, Ivanić, Olajinka – Duarte.

NAPREDAK: Merholc – Stoiljković, Ostojić, Marinković, Bukorac, Vukajlović – Ignjatović, Krstić, Tošeski, Karaklajić – Petković.

Ova utakmica je posebno bitna jer će crveno-beli uskoro započeti takmičenje u Ligi šampiona protiv Benfike, pa će ovo biti prilika da se ekipa uigra i pokaže svoje kvalitete pred evropsku publiku.

Osim što je večeras fudbalska ekipa u centru pažnje, stadion "Rajko Mitić" takođe slavi svoj 61. rođendan. Ovaj stadion ima bogatu istoriju i predstavlja važan simbol za navijače Crvene zvezde. Mnogi su odrasli uz utakmice koje su se odigravale na ovoj veličanstvenoj sportskoj građevini, a večerašnja utakmica će biti prilika da se prisetimo svih velikih trenutaka i emocija koje je stadion "Marakana" pružio kroz godine.

Pored sportskog dešavanja, večeras će biti održan i poseban događaj - oproštaj od muzičkog velikana Bore Đorđevića. Ova legenda domaće muzičke scene ostavila je neizbrisiv trag svojim pesmama, a njegovo prisustvo na "Marakani" dodatno će uveličati večerašnji događaj. Navijači i ljubitelji muzike će imati priliku da se oproste od Bore Đorđevića na jednom mestu, stvarajući tako posebnu atmosferu koja će ostati dugo u sećanju svih prisutnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading