GROBARIMA ĆE SE OVO DOPASTI: Mitrović matirao bivšeg golmana Zvezde i postigao novi pogodak! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović nastavlja da rešeta.

GROBARIMA ĆE SE OVO DOPASTI: Mitrović matirao bivšeg golmana Zvezde i postigao novi pogodak! (VIDEO)

Foto: Al Hilal

U trećem kolu prvenstva Saudijske Arabije, ekipa Al Hilala ostvarila je ubedljivu pobedu protiv ekipe Al Rijada rezultatom 2:0, i to na gostujućem terenu. Ova pobeda donosi značajan momenat za ekipu Al Hilala, a u prvom planu su se našla dva srpska fudbalera - Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić pružio je odličnu partiju asistirajući kod prvog gola u 53. minutu. Strelac gola bio je Al Davsari, a samim tim ovaj potez donosi dodatnu radost i uspeh ekipi Al Hilala.

U 80. minutu utakmice, Aleksandar Mitrović je postigao drugi gol za ekipu Al Hilala. Najbolji strelac u istoriji srpske selekcije je majstorski "bocnuo" loptu slabijom levom nogom i matirao protivničkog golmana, nekadašnjeg kanadskog reprezentativca Milana Borjana. Ovaj gol je svakako bio jedan od najzapaženijih momenata utakmice.

Ovom pobedom, ekipa Al Hilala nastavlja uspešan niz i pokazuje visok nivo igre u prvenstvu Saudijske Arabije. S obzirom na zapažene partije srpskih fudbalera, njihov doprinos timu je bio od presudnog značaja za ostvareni trijumf. Ovo će se posebno dopasti navijačima Partizana, pošto je njihov mijenik, Mitrović savladao bivšeg golmana Crvene zvezde i dugogodišnjeg kapitena, Milana Borjana. Mitrović nastavlja da rešeta protivničke mreže, što pokazuje da nema nameru da stane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading