ANĐELA ĐURIČIĆ U ELITU 8 UŠLA SA VELIKIM PROBLEMOM: Sa ovim se bori već MESECIMA, spas tražila i po MANASTIRIMA!

Autor:

Zadruga

14.09.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva je, kako saznaje Republika, redovno imala anksiozne napade, a u nekim slučajevima, i napade histerije.

ANĐELA ĐURIČIĆ U ELITU 8 UŠLA SA VELIKIM PROBLEMOM: Sa ovim se bori već MESECIMA, spas tražila i po MANASTIRIMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia

Rijaliti "Elita 8" privukao je veliku pažnju gledalaca, a kao posebno iznenađenje produkcija je na imanje u Šimanovcima ponovo vratila bivšu učesnicu šeste sezone "Zadruge", Anđelu Đuričić. Naime, nakon diskvalifikacije, niko nije očekivao da će atraktivna Crnogorka još jednom naći u Pinkovom šou programu, posebno nakon svega što joj se izdešavalo po napuštanju Bele kuće.

Podsećanja radi, u javnosti je pre nekoliko meseci nastao skandal zbog Anđelinih eksplicitnih fotografija i video-klipova, što je njoj tada napravilo haos kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Kako se tada našla na meti surovih osuda, Đuričićeva je, kako saznaje Republika, redovno imala anksiozne napade, a u nekim slučajevima, i napade histerije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić u Elitu 8 ušla sa problemom sa kojim se bori

Aktuelna učesnica "Elite" je svoj problem podelila sa prijateljima i ljudima kojima veruje, a kako dalje navodi naš izvor, spas je jedno vreme pronalazila i u manastirima i molitvama.

- Anđelu su tada ti užasni snimci i fotografije psihički uništili. Nije znala gde bije, baš je klonula duhom. Povukla se, ni sa kim nije komunicirala od sramote, roditeljima nije smela da izađe na oči. Mala je to sredina, zna se kako se gleda na takve stvari... Imala je te napade, da ne zna gde se nalazi, da se trese! Jezivo je to bilo, jer nikada nije znala kada će ta anksioznost da je napadne. Zbog toga je krenula da posećuje crkve i manastire, išla je pod Ostrog, tražila je spas i pokajanje u molitvama. I ranije je bila pobožna, ali se tada potpuno posvetila veri - priča nam dobro upućeni izvor, i dodaje da je i dalje ima "epizode", ali da je sada daleko opuštenija i sigurnija u sebe:

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić posetila Ostrog

Tada još uvek nije krenula ni sa TikTok-om, koji joj je kasnije dosta pomogao da se oslobodi straha i priča sa ljudima. Sada je ona dobro, to je opet stara Anđela, iako kaže da joj treba još malo da bude sva svoja. Opuštenija je, nije više stegnuta, ali je uvek na oprezu i zna svoje granice. Uredno je prošla lekarski pregled, sve je tu čisto, zdrava je, prava je, ali ovo su neki unutrašnji demoni.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić posetila Ostrog

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading