POZNATA SUDBINA FILIPA PETRUŠEVA: Nebojša Čović otkrio sve!

Autor:

Sport

13.09.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina se podigla oko transfera Petruševa u Zvezdu.

POZNATA SUDBINA FILIPA PETRUŠEVA: Nebojša Čović otkrio sve!

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, izneo je informaciju da se ne očekuje pojačanje tima za narednu sezonu u vidu Filipa Petruševa, svetskog vicešampiona i osvajača olimpijske bronze. Čović je na seminaru KLS na Staroj Planini dao izjavu za medije, ističući posebnu pažnju na status košarkaša Olimpijakosa.

Foto: KK Crvena zvezda/X

Nebojša Čović

Tokom leta, postojala je saga o mogućem povratku Filipa Petruševa u redove Crvene zvezde, ali trenutno se ozbiljno računa na njega u timu Olimpijakosa. Nebojša Čović je istakao da je bilo raspoloženja kako sa strane Zvezde, tako i sa strane igrača, ali da su se priče o prelasku previše proširile. Trenutno, Zvezda planira da zadrži postojeći roster, a Čović je naglasio da se od dolaska Petruševa na Mali Kalemegdan ne očekuje ništa.

- To je saga koja je bila prisutna mesecima. Postojalo je raspoloženje naše i Petruševa, međutim on je igrač Olimpijakosa. Preteralo se sa tim pričama. Zasad, Zvezda ostaje sa ovim rosterom. Trener je glavni, Janis će reći, ali od dolaska Petruševa u Zvezdu ne očekujemo ništa - ističe Čović.

Crvena zvezda se priprema za borbu za treće mesto na VTB Superkupu, gde će se suočiti sa poraženim iz duela Zenit – Uniks. Utakmica je zakazana za subotu u 16:00 časova, a Zvezda će dati sve od sebe kako bi ostvarila uspeh na ovom takmičenju. Ove informacije su izazvale pažnju javnosti i navijača, dok se očekuje dalji razvoj situacije u vezi sa sastavom Crvene zvezde i potencijalnim pojačanjima u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading