OVO ĆE POSEBNO ZANIMATI "DELIJE": Novak otkrio kako je Stefan počeo da navija za Partizan!

Autor:

Sport

13.09.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam da je to za prave navijače Zvezde i Partizana neprihvatljivo - navodi Novak.

OVO ĆE POSEBNO ZANIMATI "DELIJE": Novak otkrio kako je Stefan počeo da navija za Partizan!

Foto: Profimedia

Novak Đoković, jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena je bio gost emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Blic televiziji. U ovom razgovoru, Đoković je otkrio zanimljive detalje o svojoj porodičnoj lojalnosti i sportskim navijačkim strastima.

Jedno od pitanja koje je Ivan Ivanović postavio Novaku Đokoviću bilo je vezano za to kako je dozvolio svom sinu Stefanu da navija za Partizan, suprotno od očekivanja s obzirom na Đokovićevu vezanost za Crvenu zvezdu. Novak je odgovorio sa šarmantnim osmehom, otkrivajući da je porodična lojalnost presudna kada je reč o sportskim navijačkim preferencijama.

- Meni je otac nekad pravi problem oko toga, ali stric je partizanovac, pokojni đed je partizanovac, u tenisu navijam za Partizan, ja sam odrastao u Partizanu. To mi je omogućilo da osvojim mnogo trofeja - rekao je Nole i nastavio:

- Hteo sam da mu dam izbor, nisu mi pomogla deca koja idu u školu s njim, jer su partizanovci, a i atmosfera na košarci na Partizanu je sjajna. On dolazi jednom kući, šal Partizan, idemo Grobari, a imao je dresove Zvezde pre toga, ja gledam šta se desilo u poslednja tri sata, odveo sam dete da vidi utakmicu - naveo je Đoković.

Foto: Starsport

Novak i Stefan Đoković na "večitom deribju".

Jedan od zanimljivijih detalja koji je Novak podelio jeste anegdota o proslavi rođendana njegovog strica, gde su se gosti podelili prema navijačkim preferencijama, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja svedoči o strastvenoj podeli između navijača Crvene zvezde i Partizana.

- Moj stric je nedavno pšroslavio 60. rođendan, bio je gol za mali fudbal, jedan sa crno-belom, jedan sa crveno-belom mrežom, a svi drugari su mu partizanovci, rekao sam ajmo na jednu stranu zvezdaši, na drugu, partizanovci. I ja sam na jednu stranu, oni svi na drugu - govorio je Novak.

Osim toga, Novak je istakao da će zabraniti sinu Stefanu odlazak na utakmice ukoliko primeti da je nekoga uvredio, čime je pokazao svoju posvećenost vaspitanju deteta u duhu poštovanja i tolerancije.

- Kaže ja navijam za Zvezdu u fudbalu, za Partizan u košarci, znam da je to za prave navijače Zvezde i Partizana neprihvatljivo - istakao je Novak Đoković, koji je poručio da će sinu zabraniti da ide na utakmice ukoliko jednom bude video da je nekoga uvredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading