LIVAJA UTIŠAO "MAKSIMIR": Gatuza ponelo slavlje, ovog puta prevazišao samog sebe! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk odeno pobedu nad ljutim rivalom.

LIVAJA UTIŠAO "MAKSIMIR": Gatuza ponelo slavlje, ovog puta prevazišao samog sebe! (VIDEO)

Foto: Profimedia

U šestom kolu hrvatskog prvenstva, fudbaleri Hajduka iz Splita ostvarili su značajnu pobedu nad ekipom Dinama u Zagrebu rezultatom 1:0. Ovom pobedom, Hajduk je preuzeo prvo mesto na tabeli, a junak utakmice bio je kapiten Marko Livaja, čiji je gol doneo važna tri boda za ekipu.

Tokom proslave gola, došlo je do emotivnog trenutka kada je trener Hajduka, legendarni Đenaro Gatuzo, iz čiste euforije poljubio kapitena Livaju u usta. Ovaj neobičan gest izazvao je brojne reakcije javnosti i podsetio mnoge na trenutak kada je Karlos Tevez, kao igrač Boke Juniors, poljubio Dijega Maradonu na stadionu Bombonjera.

Ovaj susret između Hajduka i Dinama ostavio je dubok trag u fudbalskoj javnosti, kako zbog same pobede Hajduka, tako i zbog neobičnog gesta trenera Gatuzoa. Mnogi su se pitali šta je bio povod ovakvom emotivnom trenutku, ali jedno je sigurno - ova utakmica će se dugo pamtiti.

Nakon ovog neobičnog događaja, reakcije navijača i fudbalskih analitičara nisu izostale. Mnogi su isticali značaj ove pobede za Hajduk, ali i kontroverzni trenutak poljupca na terenu. S obzirom na rivalstvo između Hajduka i Dinama, ova pobeda je dobila još veću težinu, a gest trenera Gatuzoa dodatno je začinio ovu priču.

Ovaj meč između Hajduka i Dinama doneo je mnogo uzbuđenja i neobičnih trenutaka, ali ono što je najvažnije jeste da je fudbal još jednom pokazao svoju emotivnu i nepredvidivu stranu. Pobeda Hajduka nad Dinamom sigurno će se dugo pamtiti, a poljubac trenera Gatuzoa i kapitena Livaje postaće deo fudbalske folklore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading