KARATINA I MILAN hteli da se večaju, pa shvatili da im FALI JEDAN PAPIR: Snimak sa ceremonije postao viralan i ODUŠEVIO CEO SVET (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.09.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su podršku roditelja

KARATINA I MILAN hteli da se večaju, pa shvatili da im FALI JEDAN PAPIR: Snimak sa ceremonije postao viralan i ODUŠEVIO CEO SVET (VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/katarina_macek

Katarina i Milan, mladi par iz Novog Sada, postali su hit na društvenim mrežama nakon što su se spontano venčali u Las Vegasu. Njihova priča o neočekivanom venčanju privukla je pažnju javnosti i izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

Program "Work and Travel"

Katarina i Milan su se upoznali dok su radili na programu "Work and Travel" u hotelu, a njihova veza je počela kao prijateljstvo koje se vremenom razvilo u pravu ljubavnu priču.

Neočekivana odluka o venčanju

Dok su uživali u doručku tokom putovanja u Las Vegasu, odlučili su da iskoriste trenutak i venčaju se, iako su planirali veću ceremoniju za dve godine. Ta neočekivana odluka ih je iznenadila, ali su je brzo prihvatili i odlučili da je pretvore u nezaboravno iskustvo.

Podrška porodice

Iako su njihovi planovi bili spontani, Katarina i Milan su imali podršku svojih roditelja, koji su bili oduševljeni njihovom odlukom. Ipak, naišli su na manju komplikaciju oko venčanog lista, ali su uspeli da je reše u poslednjem trenutku, dodatno začinivši svoju priču.

 

 

Venčanje postalo viralno

Nakon venčanja, par je podelio svoju priču i video sa venčanja na društvenim mrežama, gde je brzo postao viralan. Reakcije su uglavnom bile pozitivne, a Katarina priznaje da su ih negativni komentari čak i zabavljali.

Priča o venčanju Katarine i Milana u Las Vegasu pokazuje koliko spontani trenuci mogu doneti nezaboravna iskustva. Njihova ljubavna priča dobila je poseban i neplaniran zaokret koji će zauvek ostati deo njihovog zajedničkog putovanja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading