ZVEZDA IZGUBILA NAKON VELIKE DRAME U MOSKVI: Avramović srušio crveno-bele! Plavšić odigrao sjajno!

Autor:

Sport

12.09.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli novi poraz.

ZVEZDA IZGUBILA NAKON VELIKE DRAME U MOSKVI: Avramović srušio crveno-bele! Plavšić odigrao sjajno!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz u Moskvi od ekipe CSKA na pripremnoj utakmici pred početak nove sezone. Ovo je drugi poraz Zvezde u pripremnim mečevima, nakon poraza od Olimpijakosa pre dva dana.

Majefikasniji među igračima Zvezde bio je Uroš Plavšić sa čak 21 poenom i pet skokova, pratio ga je Ajzea Kenan sa 18 poena. Kodi Miler-Mekintajer je imao sedam poena i osam asistencija, a Nikola Kalinić sedam poena, tri skoka i dve asistencije. Aleksa Avramović, novi igrač CSKA koji je u Rusiju prešao iz Partizana, bio je jedan od najistaknutijih pojedinaca sa 16 poena i po četiri skoka i asistencije, a njegovi poeni sa linije penala bili su ključni.

Ekipa CSKA je već u prvoj četvrtini došla do prednosti koju je održavala, a tokom druge četvrtine ta prednost je bila i dvocifrena. U finišu treće deonice izabranici Janisa Sferopulosa su uhvatili priključak, ulazeći u neizvesnu završnicu. Početkom četvrte deonice Zvezda je smanjila zaostatak na samo dva poena, ali CSKA nije dozvolio preokret.

Važno je napomenuti da je Zvezda na ovoj utakmici bila bez Rokasa Giedraitisa, Miloša Teodosića i Džoela Bolomboja. Ova situacija je dodatno otežala timu u pokušaju da ostvari povoljan rezultat. Crveno-bele očekuje ABA liga gde će braniti titulu šampiona, a regionalno takmičenje počinje 20. septembra. Takođe, Zvezda će pokušati da napravi iskorak i u Evroligi, koja startuje 3. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading