RADOSNE VESTI U DOMU ZVEZDINOG GOLMANA: Pljušte čestitke na sve strane!

Autor:

Sport

12.09.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glazer objavio sjajne vesti.

RADOSNE VESTI U DOMU ZVEZDINOG GOLMANA: Pljušte čestitke na sve strane!

Foto: Starsport

Golman Crvene zvezde, Omri Glazer, već neko vreme nije branio za crveno-bele zbog povrede. Međutim, njegova povreda nije usporila njegov život van terena. Naprotiv, nedavno je sa svojom suprugom Širom Glazer Morag podelio najradosnije vesti - oni će postati roditelji. Emotivan snimak na kojem Šira pokazuje trudnički stomak, koji je golman Zvezde poljubio, izazvao je veliku radost među njihovim prijateljima, porodicom i navijačima.

 - Bićemo mama i tata - naveli su u zajedničkom videu koji su podelili na Instagramu, a brzo im je stigao veliki broj poruka i čestitki.

 

 

Iako navijači s nestrpljenjem žele da vide Omrija Glazera na golu Crvene zvezde, on se i dalje oporavlja od povrede. Mnogi se nadaju da će se povratiti na teren bar do starta Lige šampiona i duela sa Benfikom sledećeg četvrtka na Marakani. Glazer je pokazao izuzetnu posvećenost i upornost u oporavku, te se očekuje da će uskoro biti spreman da brani boje svog tima.

Pored toga što je srećna supruga i uskoro će postati majka, Šira Glazer je takođe poznata po svojoj izuzetnoj lepoti. Mnogi je smatraju jednom od najlepših žena fudbalera na Marakani, a njeni postovi na društvenim mrežama uvek izazivaju pažnju javnosti. Fotografije ove svestrane i harizmatične žene uvek izmame osmehe i simpatije pratilaca.

Omri i Šira Glazer Morag su svojom objavom na Instagramu dokazali da se osim sportskih dostignuća, u životu fudbalera dešavaju i divni i emotivni trenuci. Njihova srećna vest o trudnoći naišla je na veliki broj čestitki i poruka podrške, dok se navijači sa nestrpljenjem nadaju povratku Omrija na teren kako bi zajedno sa njim slavili i na sportskom polju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading