EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Vasa Micić o UBIJANJU od alkohola posle osvojene bronze - Evo ko je glavni KRIVAC! (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj saigrač je sve organizovao, a verovatno nikada ne biste pogodili ko je u pitanju.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Vasa Micić o UBIJANJU od alkohola posle osvojene bronze - Evo ko je glavni KRIVAC! (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaš reprezentacije Srbije, Vasilije Micić, nedavno je dobio veliku počast kada je na fasadi Osnove škole - Jovan Cvijić na Karaburmi oslikan veliki mural posvećen njemu. Ova škola ima posebno značenje za Micića, budući da je upravo tu stekao osnovno obrazovanje dok je sanjao o velikim sportskim uspesima i karijeri.

Nakon što je mural završen, Vasa je danas posetio svoju nekadašnju školu kako bi se divio ovom veličanstvenom delu i tom prilikom je dao izjavu za medije. Pored standardnih pitanja o njegovoj karijeri, koja će se ove godine nastaviti u Šarlotu, neizostavno je bilo pitanje same proslave nakon osvajanja bronze na Olimpijskim igarama. Tačnije, celodnevnog pijančenja, a onda i dolaska celog tima u vidno pijanom stanju na nezaboravnu dodelu medalja.

Republika

Foto: Starsport

Dodela medalja za pamćenje

Micić je istakao da je slavlje bilo spontano, ali se sve pretvorilo u nezaboravnu proslavu, dodajući da će to ostati uspomena za ceo život.

- Bilo je spontano. Nismo znali u 11 ujutru da ćemo da osvojimo medalju, ali kad smo videli da je utakmica u tri gotova, a ceremonija u ponoć, to je bila neka računica da se organizuje... Ne onakvo slavlje, mi smo mislili kao neki ručak - počeo je priču Vasa za Republiku, pa otkrio kako se sve otelo kontroli:

 

 

- Preraslo je u slavlje godine po mom mišljenju. Proslava je organizovana od strane Nikole Milutinova i ostatka ekipe koja je za to zadužena. To su uspomene za ceo život.

 

 

Otkrivanjem samo malog detalja sa proslave, bez da "otkuca" saigrače, Micić je pokazao još jednom da je ne samo sjajan košarkaš, već i veliki timski igrač. Sada mu želimo mnogo uspega u Šarlotu i još ovakvih nezaboravnih slavlja u karijeri.

 

 

Takođe, pogledajte kako je izgledala njegova poseta OŠ Jovan Cvijić u koju je išao:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading