ON JE NOVI IZABRANIK RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica PRVI PUT JAVNO PROGOVORILA - ima iza sebe BRAK I DVOJE DECE!

Autor:

Zabava

26.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo o kome je reč!

ON JE NOVI IZABRANIK RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica PRVI PUT JAVNO PROGOVORILA - ima iza sebe BRAK I DVOJE DECE!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Pevačica Rada Manojlović je ponovo privukla pažnju javnosti, ovoga puta ne zbog svoje pevačke karijere, već zbog svog emotivnog života. Naime, saznalo se da je Rada pronašla ljubav pored Vladimira Rankovića, koji je takođe aktivno uključen u njen profesionalni život.

Podrška u karijeri

Pokojna Marina Tucaković, poznata po svojim tekstovima, napisala je pesmu za Radu Manojlović, dok je Vladimir Ranković doprineo pesmi svojim stihovima, koji su protkani kroz muški deo pesme. Očigledno je da je Rada pronašla podršku i u profesionalnom smislu, a njena zahvalnost neizmerna.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Rada i Marina

Emotivno ispunjenje

Rada Manojlović je nedavno istakla da se oseća emotivno ispunjenom i da je zahvalna svojoj sestri Maji, partneru Vladimiru Rankoviću i drugim bliskim osobama koje su joj pružile podršku u teškim trenucima. Ovo je jasan znak da je Rada pronašla stabilnost i sreću u svom ljubavnom životu.

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću i I, koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat ugleda svetlost dana - rekla je pevačica, prenose mediji.

Foto: RTV pink

Rada

Partnerove porodične obaveze

Interesantno je da Vladimir Ranković ima brak iza sebe, iz kojeg ima dvoje dece. Ovo dodatno naglašava složenost i bogatstvo života pevačicine nove ljubavi, ali i pokazuje da je spremna da prihvati i podrži partnera u njegovim porodičnim obavezama.

Rada Manojlović je definitivno u novoj fazi svog života, kako na emotivnom, tako i na profesionalnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading