SRBIJA JE U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA! Basketaši nošeni "domaćom" podrškom u Beču samleli Švajcarsku!

Autor:

Sport

25.08.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brka održao čas basketa!

SRBIJA JE U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA! Basketaši nošeni "domaćom" podrškom u Beču samleli Švajcarsku!

Foto: FIBA 3x3

Basketaši Srbije plasirali su se u finale Evropskog prvenstva pobedivši Švacjarsku sa 21:10!

Sjajno je počela Srbija i veoma brzo, nošena fenomenalnom energijom sa tribina i još boljim Stojačićem i Baraćem, došla do velikih 8:2. Ipak, krenuli su da pogađaju Švajcarci za dva i približili se, ali je onda "Brka" otišao na silovito zakucavanje, da bi ga pogocima sa distance ispratili Barać i Branković koji je još ubacio i šut uz faul za potpuni delirijum i 16:7, te od tog momenta spasa za "sajdžije" nije bilo.

Fenomenalni Stojačić je za kraj ponovo monstruozno zakucao da bi odmah po sledećem prijemu lopte pogodio i neverovatnu dvojku za kraj. Srbija je pokazala da ona "žuta minuta" sa Olimpijskih igara nije pravi izgled naših basketaša, te smo se vrlo brzo vratili na staro.

Već večeras od 19:30 časova se igra finale šampionata Starog kontinenta u kom će domaća selekcija Austrije koja je u polufinalu savladala Litvaniju sa komotnih 21:14, pokušati da zaustavi zahuktalu Srbiju koja će imati možda čak i veću podršku sa tribina nego domaća reprezentacija.

Budimo svi uz male ekrane da pružimo podršku našim šampionima!

Podsećamo, sastav Srbije na Evropskom prvenstvu je izmenjen u odnosu na Olimpijske igre, pošto su umesto Dejana Majstorovića i Mihajla Vasića u sastavu Stefan Kojić i Nemanja Barać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dunja

25.08.2024 14:27

Bravo basketasi,svaka cast momci.Srbija je okosnica vrhunskih sportista,Ali to zluradi nemogu da podnesu.Nek se cuje nek se zna Srbija u svemu najbolja.💪💪💪