NEMANJA VICO OČARAO SVE! Evo kako izgleda PRVI izlazak s ćerkom Milom (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi snimak slavnog vaterpoliste kako iz porodilišta izlazi sa ćerkicom

NEMANJA VICO OČARAO SVE! Evo kako izgleda PRVI izlazak s ćerkom Milom (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Nikolić i Nemanja Vico

Samo dva dana nakon što je njegova supruga Jelena Nikolić donela na svet njihovu ćerkicu Milu, vaterpolista Nemanja Vico već je imao priliku da pokaže svoju nežnu stranu, te je odmah podelio fotografiju sa ćerkicom.

Danas je Nemanja viđen kako prvi put izlazi u javnost s malenom Milom u nosiljci, a scena je rastopila srca svih prisutnih. Ponosni tata je pažljivo nosio svoju princezu, a ovaj dirljivi prizor dodatno je podstakao emocije kod njegovih obožavalaca.

Mala Mila, koja je već osvojila srca svojih roditelja, očigledno će biti obožavana gde god da se pojavi, a Nemanja se trudi da svaki trenutak s njom bude poseban.

Podsetimo, Nemanja se nedavno vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više.

Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Možda i lepše od svih prethodnih. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading