GLUMCU UMRO OTAC PRED IZLAZAK NA SCENU! Tragedija ga zadesila iznenada, evo šta je iste sekunde uradio!

Autor:

Zabava

25.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešnici u svečanom programu su istakli da su pružili svu podršku Piksiju u ovom teškom trenutku.

GLUMCU UMRO OTAC PRED IZLAZAK NA SCENU! Tragedija ga zadesila iznenada, evo šta je iste sekunde uradio!

Foto: Pixabay

Sveća

Danas je banjalučkog glumca Aleksandra Stojkovića Piksija zadesila teška tragedija samo 15 minuta pre nego što je trebalo da izađe na scenu, prenosi Srpskainfo. Naime, Piksi je saznao da mu je otac preminuo, što je izazvalo ogromnu tugu i emotivnu potresenost kod njega.

Piksi je bio van sebe od tuge, ali uprkos tome, njegovi kolege su istakli da su bili uvereni da će se on pribrati i izaći na scenu, što se naravno i dogodilo. Kao vrhunski profesionalac, Piksi je bio poznat po svojoj predanosti poslu, pa su svi bili sigurni da će se suočiti sa ovom teškom situacijom na najbolji mogući način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srpskainfo (@srpskainfocom)


 

 

Učešnici u svečanom programu su istakli da su pružili svu podršku Piksiju u ovom teškom trenutku. Takođe, publika je pokazala razumevanje i saosećanje prema glumcu, što je dodatno olakšalo njegov emotivni teret.

Foto: pixabay.com

Glumac je skupio snagu i izašao na scenu

 

Piksijeva tuga zbog gubitka oca je duboka i neizmerna, te će mu biti potrebno vreme da se nosi sa ovom teškom situacijom. Njegovi prijatelji i kolege su istakli da će mu biti pružena podrška u narednom periodu dok se bude nosio sa ovim gubitkom.
 

Foto: pixabay.com

Glumac je skupio snagu i izašao na scenu

 

Iako je Piksi bio van sebe od tuge, program je završen uz poštovanje prema njemu i njegovoj porodici. Ova teška situacija je pokazala koliko je Piksi cenjen i voljen među svojim kolegama i publikom.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, postupak glumca je mnoge iznenadio, jer su neki očekivali da neće moći da iznese predstavu, s obzirom na okolnosti koje su ga zadesile. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading